PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
çilek tarımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özfer10" data-source="post: 1339920" data-attributes="member: 87167"><p>yok bizim bölgede oluyor. araştırdım. temmuz ayında ekilebilir fide olarak.su varsa sıkıntı yok. eylül de hasat oluyor.gençlerden hayır yok.gençler büyük olan deniz astsubayı küçükler ünivertede okuyor. kendi başıma ugraşıyorum.</p><p><strong>Hangi Bölgede Çilek Ne Zaman Ekilir?</strong></p><p></p><p>Marmara Bölgesinde Çilek Ekme Zamanı: 1 Ekim – 15 Aralık (Kış Ekimi) 15 Haziran – 15 Temmuz (Yaz Ekimi)</p><p></p><p>Akdeniz Bölgesinde Çilek Ekme Zamanı: 15 Ekim – 15 Kasım (Kış Dikimi) 15 Temmuz- 15 Ağustos (Yaz Dikimi)</p><p></p><p>Ege Bölgesinde Çilek Ekme Zamanı: 1 Ekim – 15 Kasım (Kış Ekimi) 1 Temmuz – 15 Temmuz (Yaz Dikimi)</p><p></p><p>Orta Anadolu Bölgesinde Çilek Ekme Zamanı: 1 Ekim – 15 Kasım (Kış Ekimi) 1 Temmuz – 15 Temmuz (Yaz Dikimi)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özfer10, post: 1339920, member: 87167"] yok bizim bölgede oluyor. araştırdım. temmuz ayında ekilebilir fide olarak.su varsa sıkıntı yok. eylül de hasat oluyor.gençlerden hayır yok.gençler büyük olan deniz astsubayı küçükler ünivertede okuyor. kendi başıma ugraşıyorum. [B]Hangi Bölgede Çilek Ne Zaman Ekilir?[/B] Marmara Bölgesinde Çilek Ekme Zamanı: 1 Ekim – 15 Aralık (Kış Ekimi) 15 Haziran – 15 Temmuz (Yaz Ekimi) Akdeniz Bölgesinde Çilek Ekme Zamanı: 15 Ekim – 15 Kasım (Kış Dikimi) 15 Temmuz- 15 Ağustos (Yaz Dikimi) Ege Bölgesinde Çilek Ekme Zamanı: 1 Ekim – 15 Kasım (Kış Ekimi) 1 Temmuz – 15 Temmuz (Yaz Dikimi) Orta Anadolu Bölgesinde Çilek Ekme Zamanı: 1 Ekim – 15 Kasım (Kış Ekimi) 1 Temmuz – 15 Temmuz (Yaz Dikimi) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
çilek tarımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt