Sağolasın Erkan teknik bilgiler ve tavsiyelerin için dün ilçedeki Claas şubesiyele görüştüm bu yıl 75 beygir ve altında traktör gelecek dedi hatta konya fuarında görürsün dedi ne kadar doğru bilmiyorum artık elimizde 90 hp traktör var zaten ben daha çok ahır işlerinde kullancağım o yüzden 75 hp düşünüyorum ileride 90 lığı 120 hp ye çıkarırız belki ozaman 55-75-120 hp olurlar böyle daha kullanışlı olur bizim için serilerede baktım birçok donanım farkı var yakın bir arkadaşta axos 320 var çok memnun ama normal modeli donanımsız.Claas Aksaray bayi Yapılcanlar yıllardır alışveriş yaptığımız esnaflar denk gelirse Eskilden Mürsel KESİKBAŞ dersen hemen tanırlar Babamı sen Hakan Yapılcanla görüşüyorsun galiba.alipasalierkan link=topic=72465.msg840495#msg840495 date=1391532142' Alıntı:Ben CLAAS ' ı tavsiye ederim. Arkasında asansör çekisi var ve çamurluk standart...Şaka bir yana. Çekiş, yakıt, sağlamlık ve konfor olarak tavsiye ederim. Benim içimde hâla ukte kaldı. AXOS 340 CX olsaydı şimdi almıştık...
Hacı Mehmet abi, sen 310 istiyorsun. Fakat o model kabinsiz olarak ülkemize geliyor. O yüzden 320 CX almanı tavsiye ederim. C serisi mekaniktir. İleri geri ve buçuk mekanik. CX ' te ise el debriyajı, 2 kademe buçuk ve ileri geri hidrostatik revershift var. Çekiş ve ağırlık olarak çok oturaklı ve dengeli bir traktör. En çok tutulanıda 320 CX ' tir. Çünkü 100 Hp bir traktörün yaptığı işi yapacak kalıpta ve kapasitede bir traktör. Tork rezervi yüksektir. O yüzden çok avantajı var. Bundan önceki Celtis 436 seriside bizim Trakya ' da bir efsanedir. Çevremde de çok kullanan var. Aşırı derecede memnunlar. Hatta geçen sene yan köyden biri onu verip, AXOS 320 CX aldı. Traktörü birde baya hor kullandılardı. Kendilerinin dediğini aynen söylüyorum. Başka bir traktör olsa şimdiye kadar çoktan paralamıştık diye söylüyorlar. Hatta geçen amcaoğlu onların taksiyle köye gelmiş. Onada aynısını demişler. Yani traktörler güzel. Fiyat olarakta daha uygun olur diye düşünüyorum. Hatta modeli düşük yani 2013 modelleri daha da hesaplı verirler. Şayet ellerinde varsa. Yani bunuda eğer bayiye gidersen sor. Sizin oranın bayisiyle sürekli muhabbet ediyoruz. Benide gayet iyi tanıyorlar. Bizim siteyide biliyorlar. Yani bu kozları kullanabilirsin. Massey ile fiyat farklarını bilmiyorum. Ama daha uygundur diye tahmin ediyorum. Hatta 320 CX yerine belki aynı paraya 330 CX ' te alabilirsin...
![]()
hacimmet link=topic=72465.msg840530#msg840530 date=1391535902' Alıntı:Sağolasın Erkan teknik bilgiler ve tavsiyelerin için dün ilçedeki Claas şubesiyele görüştüm bu yıl 75 beygir ve altında traktör gelecek dedi hatta konya fuarında görürsün dedi ne kadar doğru bilmiyorum artık elimizde 90 hp traktör var zaten ben daha çok ahır işlerinde kullancağım o yüzden 75 hp düşünüyorum ileride 90 lığı 120 hp ye çıkarırız belki ozaman 55-75-120 hp olurlar böyle daha kullanışlı olur bizim için serilerede baktım birçok donanım farkı var yakın bir arkadaşta axos 320 var çok memnun ama normal modeli donanımsız.Claas Aksaray bayi Yapılcanlar yıllardır alışveriş yaptığımız esnaflar denk gelirse Eskilden Mürsel KESİKBAŞ dersen hemen tanırlar Babamı sen Hakan Yapılcanla görüşüyorsun galiba.
Classın şuana kadar ürettiği en iyi seridir Celtis serisi bizde var 456 çok çekişli traktör Amerikan montaj john deere motor var üzerinde eğer temzini bulabilirseniz hiç düşünmeyin direk alınalipasalierkan link=topic=72465.msg840495#msg840495 date=1391532142' Alıntı:Ben CLAAS ' ı tavsiye ederim. Arkasında asansör çekisi var ve çamurluk standart...Şaka bir yana. Çekiş, yakıt, sağlamlık ve konfor olarak tavsiye ederim. Benim içimde hâla ukte kaldı. AXOS 340 CX olsaydı şimdi almıştık...
Hacı Mehmet abi, sen 310 istiyorsun. Fakat o model kabinsiz olarak ülkemize geliyor. O yüzden 320 CX almanı tavsiye ederim. C serisi mekaniktir. İleri geri ve buçuk mekanik. CX ' te ise el debriyajı, 2 kademe buçuk ve ileri geri hidrostatik revershift var. Çekiş ve ağırlık olarak çok oturaklı ve dengeli bir traktör. En çok tutulanıda 320 CX ' tir. Çünkü 100 Hp bir traktörün yaptığı işi yapacak kalıpta ve kapasitede bir traktör. Tork rezervi yüksektir. O yüzden çok avantajı var. Bundan önceki Celtis 436 seriside bizim Trakya ' da bir efsanedir. Çevremde de çok kullanan var. Aşırı derecede memnunlar. Hatta geçen sene yan köyden biri onu verip, AXOS 320 CX aldı. Traktörü birde baya hor kullandılardı. Kendilerinin dediğini aynen söylüyorum. Başka bir traktör olsa şimdiye kadar çoktan paralamıştık diye söylüyorlar. Hatta geçen amcaoğlu onların taksiyle köye gelmiş. Onada aynısını demişler. Yani traktörler güzel. Fiyat olarakta daha uygun olur diye düşünüyorum. Hatta modeli düşük yani 2013 modelleri daha da hesaplı verirler. Şayet ellerinde varsa. Yani bunuda eğer bayiye gidersen sor. Sizin oranın bayisiyle sürekli muhabbet ediyoruz. Benide gayet iyi tanıyorlar. Bizim siteyide biliyorlar. Yani bu kozları kullanabilirsin. Massey ile fiyat farklarını bilmiyorum. Ama daha uygundur diye tahmin ediyorum. Hatta 320 CX yerine belki aynı paraya 330 CX ' te alabilirsin...
![]()