Auto Pilot yamanın içinde mevcuttur.. RAR: http://uploaded.to/?id=u55av9
H hizli-gonzales 17.01.2009 #2 Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer Çokkk güzel bir biçer ön tekerleri çok ilgimi çekti 24 saat sonra bir + rep daha vercem kaan abi )))
Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer Çokkk güzel bir biçer ön tekerleri çok ilgimi çekti 24 saat sonra bir + rep daha vercem kaan abi )))
H hizli-gonzales 18.01.2009 #3 Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer Kaan abi indirdim yükledim ama sadece tablası geldi.Umut arkadaş da yükledi onda da aynı, tabla var biçer yok neden ki ?
Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer Kaan abi indirdim yükledim ama sadece tablası geldi.Umut arkadaş da yükledi onda da aynı, tabla var biçer yok neden ki ?
M mert13 19.01.2009 #4 Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer hizli-gonzales link=topic=14711.msg137702#msg137702 date=1232304070' Alıntı: Kaan abi indirdim yükledim ama sadece tablası geldi.Umut arkadaş da yükledi onda da aynı, tabla var biçer yok neden ki ? Genişletmek için tıkla ... banada aynısı oldu
Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer hizli-gonzales link=topic=14711.msg137702#msg137702 date=1232304070' Alıntı: Kaan abi indirdim yükledim ama sadece tablası geldi.Umut arkadaş da yükledi onda da aynı, tabla var biçer yok neden ki ? Genişletmek için tıkla ... banada aynısı oldu
H hizli-gonzales 19.01.2009 #5 Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer Dün kaan abi çok anlattı ama ben yapamadım sadece tabla duruyor.Ama kaan abi güzel bir açıklamayla biçerin nasıl geleceğini anlatacağına eminim !
Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer Dün kaan abi çok anlattı ama ben yapamadım sadece tabla duruyor.Ama kaan abi güzel bir açıklamayla biçerin nasıl geleceğini anlatacağına eminim !
A AdRiAN 17.02.2009 #6 Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer paylaşım için sağol hemen indirip denicem
B baddal555 20.02.2009 #8 Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer olmadıki daha bu Srroh modu nasıl yükleneceğini bile bilmiyoruz ne laım bunu yüklemek için bu modu site analtımı verilmiş am yapamdım
Ynt: Claas Lexion Terra Trac_Srroh mod uyumlu Biçer olmadıki daha bu Srroh modu nasıl yükleneceğini bile bilmiyoruz ne laım bunu yüklemek için bu modu site analtımı verilmiş am yapamdım