http://uploaded.to/?id=x4xjwk
M MaXSiMuM_KiLL3R 20.07.2008 #3 Ynt: CUXLANDMAP[harita!] İndirdiğin dosyanın içinden map diye bir klasör çıkıyor onu Landwirtschafts-Simulator 2008\data dizinindeki map ile değiştiriceksin. Ben yükledim, şimdi Giants editör ile biraz değiştirdim. güçç*-*
Ynt: CUXLANDMAP[harita!] İndirdiğin dosyanın içinden map diye bir klasör çıkıyor onu Landwirtschafts-Simulator 2008\data dizinindeki map ile değiştiriceksin. Ben yükledim, şimdi Giants editör ile biraz değiştirdim. güçç*-*
D dennizs 21.07.2008 #8 Ynt: CUXLANDMAP[harita!] oldu yaptım güzel oldu hatta yoncalar bile var biçilmeyi bekliyo
D dennizs 21.07.2008 #10 Ynt: CUXLANDMAP[harita!] bu oyunda yonca da biçiyorsun damın yanındaki yere boşalttığında da para kazanıyorsun
Ynt: CUXLANDMAP[harita!] bu oyunda yonca da biçiyorsun damın yanındaki yere boşalttığında da para kazanıyorsun
D dennizs 21.07.2008 #12 Ynt: CUXLANDMAP[harita!] evet var hatta yamalar bölümüne biradan upload edicem
b.ozyurt 22.07.2008 #14 Ynt: CUXLANDMAP[harita!] Ya bu haritada tarlalar çok bölünmüş ya.Türkiye ' ye benzemiş
M MaXSiMuM_KiLL3R 22.07.2008 #15 Ynt: CUXLANDMAP[harita!] Aslında bölünmüş değilde her yerde ya yonca va yada buğday.