PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dağlık engebeli arazilerde hangi traktör/traktör tipi uygundur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="attismail" data-source="post: 1284337" data-attributes="member: 43376"><p>Yillardir biseyler yazar fikir sunar, fikir elde etmeye calisirim..bilgisini esirgemeyenden Allah razi olsun..</p><p>Konu acmak istemedim bu basliktan devam edeyim dedim..konu sahibi arkadasimda hakkini helal etsin.</p><p>Gelelim meseleye.</p><p>Bizde 77. Model 480 fiat var..yillardir aklimda bir 4x4 traktor alalimda kolumuz bacagimiz artik yorulmasin diye hayallere kapilirim.ama gel gelelimki ele gecen ne, alacagim makinenin maliyeti ne..makas cok acik.oyuzden her seferinde orselenip vaz geciyorum..4x4 hevesini bir kenara koyarsak engebeli arazimizde yillardir calistirdigimiz 480 den haric bana isleyis adina ne kazandiracak..gercekten gerek varmi..8lik 4 lu pullugu 20 cm derinlikte ceken 48 beygirlik traktorun yerine 60 70 beygirlik 4x4 almak para basmak ahir omrunde maddi olarak kendini asiri sıkıstirmak cok anlamli ve degermi.almak isterim ama maddi hesap cok kotu..bir aklim 2 ceker 55 56 yada 60 56 gibi traktor almak..bu beygir sinifinda nerdeyse 4x4 le arasindaki fiyat farki yari yariya..akrabamizda evvelden 60 56 orjinal kabinli vardi.bana taksi kadar konforlu gelirdi.oyle birsey almak mantikli olmazmi..guc, yere tutunma, fren, birim zamanda yapilan is yonunden artis olacaktir bu belli..boyle agir ve engebeli arazilere gercekten 4x4 sartmi..</p><p>2 cekerdeki manevra hayal olacak beni endiselendiren seyde asil bu galiba.ozelikle tarla surup ekerken kucuk tarlalarda donme sikintisi cekmeyi istemem..eli ayagi duzgun tutulan markalarin 4x4 traktorleri su anki piyasada 70 80 kagat..bu parayi malesef elimizdeki tarla gelirleriyle karsilayamayiz..ozaman almayacan demek duser belki. Fakat benim ogrenmek istedigim engebeli arazide gercekten 4x4 elzemmidir..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="attismail, post: 1284337, member: 43376"] Yillardir biseyler yazar fikir sunar, fikir elde etmeye calisirim..bilgisini esirgemeyenden Allah razi olsun.. Konu acmak istemedim bu basliktan devam edeyim dedim..konu sahibi arkadasimda hakkini helal etsin. Gelelim meseleye. Bizde 77. Model 480 fiat var..yillardir aklimda bir 4x4 traktor alalimda kolumuz bacagimiz artik yorulmasin diye hayallere kapilirim.ama gel gelelimki ele gecen ne, alacagim makinenin maliyeti ne..makas cok acik.oyuzden her seferinde orselenip vaz geciyorum..4x4 hevesini bir kenara koyarsak engebeli arazimizde yillardir calistirdigimiz 480 den haric bana isleyis adina ne kazandiracak..gercekten gerek varmi..8lik 4 lu pullugu 20 cm derinlikte ceken 48 beygirlik traktorun yerine 60 70 beygirlik 4x4 almak para basmak ahir omrunde maddi olarak kendini asiri sıkıstirmak cok anlamli ve degermi.almak isterim ama maddi hesap cok kotu..bir aklim 2 ceker 55 56 yada 60 56 gibi traktor almak..bu beygir sinifinda nerdeyse 4x4 le arasindaki fiyat farki yari yariya..akrabamizda evvelden 60 56 orjinal kabinli vardi.bana taksi kadar konforlu gelirdi.oyle birsey almak mantikli olmazmi..guc, yere tutunma, fren, birim zamanda yapilan is yonunden artis olacaktir bu belli..boyle agir ve engebeli arazilere gercekten 4x4 sartmi.. 2 cekerdeki manevra hayal olacak beni endiselendiren seyde asil bu galiba.ozelikle tarla surup ekerken kucuk tarlalarda donme sikintisi cekmeyi istemem..eli ayagi duzgun tutulan markalarin 4x4 traktorleri su anki piyasada 70 80 kagat..bu parayi malesef elimizdeki tarla gelirleriyle karsilayamayiz..ozaman almayacan demek duser belki. Fakat benim ogrenmek istedigim engebeli arazide gercekten 4x4 elzemmidir.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dağlık engebeli arazilerde hangi traktör/traktör tipi uygundur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt