PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dağlık engebeli arazilerde hangi traktör/traktör tipi uygundur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="attismail" data-source="post: 1284377" data-attributes="member: 43376"><p>En az kac beygirlik 4x4 gercek 4x4 isi gorur..simdi 480 4x4 alip pati cekmekten baska ise yaramazsa ne edeyim ben o 4 cekeri..bir ise yaramaz..duz yer olsa is gorur belki ama %20 egimli tarlada patiden baska bir ise yaramaz..75 dekar yer isleriz.yillik calisma saati 150 ancadir..ben bir ara universal 645 yada 680 dusunmustum..ama cok hantal tarkatorlere benziyor.ustelik piyasada pek tutulmuyorlar..ama senelik is saatimizi oynaya oynaya yapar atarlar..bir tt serisi 65 70 beygir traktor fiyati beni cok asiyor..diyecegim 2 cekerdenmi devam etsem yoksa kendimizi biraz sıkıp orta hallice 60 65 beygirlik 4 cekeremi gecsek..tarlada babam calisirken her sene sol freni yer engebeden dolayi surekli ayagi frende..hem yakiti harcattiriyor hem freni yiyor..kac kez diyorum su traktoru dferansiyel kilidine basarak kullan diye..egime paralel kaz ayagi tirmik gibi ekipman cekerken traktorun onu surekli egime asagi kayiyor babamda burnunu duzeltmek icin surekli tek fren yapar,.alismis artik anlamiyorda..ben nasip oldu ekim donemine izin denk getirmistim.diferansiyel kilidiyle is yaptim..traktorun onu surekli istikametinde kalabilmisti.15 20 derecelik direksiyon acisiyla egime kayma rahatlikla engelleniyor..tek sikinti o lanet kilit pedalina surekli basabilmek ve donek basina 20.mt kala kilidin devre disi kalmasini saglamaya calismak..kisacasi modern traktorlerde bir tusla yapilan sey bizde eziyetten baska birseye benzemiyor..direksiyon carpmasini donderilmesini hic saymiyorum bile.herseye ragmen 1995 yilindan beri bizi uzmedi.isimizi zamaninda yaptik ve bitirdik.komsu tumosam 8085.mi ne kara burun ondan aldi 480.lik ekipmanla tarla isi yapiyor..ustelik hic iyi bir ciftciligide yok.mahsulleri orta alt kalitede..disardan butcesi saglam oldugu icin cok takmiyor.kisacasi batak is yapiyor.traktor atil vaziyette..disardan bende oyle gorunmeyi istemem.alinan makinanin hakkini verecek is yapmayi isterim..durumlar bundan ibaret.kisacasi kararsizim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="attismail, post: 1284377, member: 43376"] En az kac beygirlik 4x4 gercek 4x4 isi gorur..simdi 480 4x4 alip pati cekmekten baska ise yaramazsa ne edeyim ben o 4 cekeri..bir ise yaramaz..duz yer olsa is gorur belki ama %20 egimli tarlada patiden baska bir ise yaramaz..75 dekar yer isleriz.yillik calisma saati 150 ancadir..ben bir ara universal 645 yada 680 dusunmustum..ama cok hantal tarkatorlere benziyor.ustelik piyasada pek tutulmuyorlar..ama senelik is saatimizi oynaya oynaya yapar atarlar..bir tt serisi 65 70 beygir traktor fiyati beni cok asiyor..diyecegim 2 cekerdenmi devam etsem yoksa kendimizi biraz sıkıp orta hallice 60 65 beygirlik 4 cekeremi gecsek..tarlada babam calisirken her sene sol freni yer engebeden dolayi surekli ayagi frende..hem yakiti harcattiriyor hem freni yiyor..kac kez diyorum su traktoru dferansiyel kilidine basarak kullan diye..egime paralel kaz ayagi tirmik gibi ekipman cekerken traktorun onu surekli egime asagi kayiyor babamda burnunu duzeltmek icin surekli tek fren yapar,.alismis artik anlamiyorda..ben nasip oldu ekim donemine izin denk getirmistim.diferansiyel kilidiyle is yaptim..traktorun onu surekli istikametinde kalabilmisti.15 20 derecelik direksiyon acisiyla egime kayma rahatlikla engelleniyor..tek sikinti o lanet kilit pedalina surekli basabilmek ve donek basina 20.mt kala kilidin devre disi kalmasini saglamaya calismak..kisacasi modern traktorlerde bir tusla yapilan sey bizde eziyetten baska birseye benzemiyor..direksiyon carpmasini donderilmesini hic saymiyorum bile.herseye ragmen 1995 yilindan beri bizi uzmedi.isimizi zamaninda yaptik ve bitirdik.komsu tumosam 8085.mi ne kara burun ondan aldi 480.lik ekipmanla tarla isi yapiyor..ustelik hic iyi bir ciftciligide yok.mahsulleri orta alt kalitede..disardan butcesi saglam oldugu icin cok takmiyor.kisacasi batak is yapiyor.traktor atil vaziyette..disardan bende oyle gorunmeyi istemem.alinan makinanin hakkini verecek is yapmayi isterim..durumlar bundan ibaret.kisacasi kararsizim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dağlık engebeli arazilerde hangi traktör/traktör tipi uygundur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt