PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
damlama sulama hakkinda yardim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fyaglikara" data-source="post: 1242231" data-attributes="member: 56616"><p>saatte 30 ton su pek verimli sayilmaz. sahsen saatte 160 ton su ceken pompa ile 40 dekar alani tek seferde suluyorum.. ama arazinizin 90 dekar olmasi sulama randimani acisindan sizi kurtarabilir. tahminim tek seferde damlama ile 7-8 dekar yer sulayabilirsiniz.. misir ekerseniz ortalama sulama periyodunuz 12 saatten gunde iki degisim ile 5-6 gun olur. buda misir icin idealdir. ancak pompa butun sezon hic durmadan calismak zorunda cunku misir susuz kalmaya gelmez. o yuzden maliyet hesabini size birakiyorum..</p><p></p><p>yaptigim yorum 140 cm arali 1.6 litre 35cm 22mm damlama icin gecerli. daha detayli bilgi icin bi bayiye danisirsaniz yardimci olurlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fyaglikara, post: 1242231, member: 56616"] saatte 30 ton su pek verimli sayilmaz. sahsen saatte 160 ton su ceken pompa ile 40 dekar alani tek seferde suluyorum.. ama arazinizin 90 dekar olmasi sulama randimani acisindan sizi kurtarabilir. tahminim tek seferde damlama ile 7-8 dekar yer sulayabilirsiniz.. misir ekerseniz ortalama sulama periyodunuz 12 saatten gunde iki degisim ile 5-6 gun olur. buda misir icin idealdir. ancak pompa butun sezon hic durmadan calismak zorunda cunku misir susuz kalmaya gelmez. o yuzden maliyet hesabini size birakiyorum.. yaptigim yorum 140 cm arali 1.6 litre 35cm 22mm damlama icin gecerli. daha detayli bilgi icin bi bayiye danisirsaniz yardimci olurlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
damlama sulama hakkinda yardim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt