PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Damlama Sulama Yardim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mstrkenan" data-source="post: 1266490" data-attributes="member: 79734"><p>Yer 4 5 dönüm demissiniz 33 cm aralıklı 8250 damlatici derseniz yaklaşık 2700 mt boru eder yerin yarışına mi ekeceksiniz eğer tamamına ekecekseniz o kadar boru yetmez iki yil once oturak fasulye ektim az bisey damlama ile sulandı 70 cm sıra arası her sıraya döşedim damlama iki sıraya bir atarsanız cok randımanlı olmaz diye düşünüyorum oturak ta 70 cm den fazla ara da çok olur gelelim depo işine 16 metre kot cok iyi ama 8250 damlatici 1.6 bassa normal basınçla 14 tona yakın su basar saatte 6 saat ortalama sulasaniz 84 ton su eder bi sulamada depoyu neredeyse 28 kez doldurmalisiniz birde ilk iki tonda su sikinti gostermez son bir tonda basinc duser dengesiz olur devamlı takip edilmez 2 2 litre saatlik damlatici kullanın o zaman 8200 damlatici 20 tona yakın su atar zaten pompanızda ona uygunmuş traktorle çalışacak zaten ona gore gaz ayarlarsınız 6 saat sulayacaginiza 4 saat sularsınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mstrkenan, post: 1266490, member: 79734"] Yer 4 5 dönüm demissiniz 33 cm aralıklı 8250 damlatici derseniz yaklaşık 2700 mt boru eder yerin yarışına mi ekeceksiniz eğer tamamına ekecekseniz o kadar boru yetmez iki yil once oturak fasulye ektim az bisey damlama ile sulandı 70 cm sıra arası her sıraya döşedim damlama iki sıraya bir atarsanız cok randımanlı olmaz diye düşünüyorum oturak ta 70 cm den fazla ara da çok olur gelelim depo işine 16 metre kot cok iyi ama 8250 damlatici 1.6 bassa normal basınçla 14 tona yakın su basar saatte 6 saat ortalama sulasaniz 84 ton su eder bi sulamada depoyu neredeyse 28 kez doldurmalisiniz birde ilk iki tonda su sikinti gostermez son bir tonda basinc duser dengesiz olur devamlı takip edilmez 2 2 litre saatlik damlatici kullanın o zaman 8200 damlatici 20 tona yakın su atar zaten pompanızda ona uygunmuş traktorle çalışacak zaten ona gore gaz ayarlarsınız 6 saat sulayacaginiza 4 saat sularsınız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Damlama Sulama Yardim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt