PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
defineciler piyasada...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="melih22" data-source="post: 1403396" data-attributes="member: 92782"><p>resmi arama icin basta yer sahibi ile tarlasi için kira sozlesmesi olmasi lazim, daha sonra da devletten arama izni almak gerekiyormus. bu sekildeki resmi aramalar jandarma kontrolunde oluyor ve eger cikarsa da, devlet cikan gomuyu kendi alip, bu gömünün ederi üzerinden parayi; %10 yer sahibine, %40 kaziyi yapana veriyor,%50 yi de devlet aliyor... ama bu miktari az bulan, hepsini kendi almak isteyen ve kalabalik olup pay oranini arttırmak isteyen uckagitcilar, kazilari kaçak olarak yürütüyor. zaten yer sahibine senin yerinde altin var deseler ve yer sahibi aramaya izin vermeyip, kendi de bu işi yapmaya kalkabilir....</p><p>Papazlarin gunah cikarmak icin halktan topladigi veya halka cenneten yer satma vaadiyle onlardan aldigi altinlarin saklanmis olduğu yerlerin pesindeler. yanliz küçük miktarlar degilde, 300 500 750 kg gibi buyuk miktarlar araniliyor. ben ara ara gömü bulduklarini düşünüyorum. cunku 10 15 kisi bir sehire kiralama araclarla gidip, otellerde 20 25 gun kesif arama ve planlama icin kalmak iyi bir bütçe gerektirir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melih22, post: 1403396, member: 92782"] resmi arama icin basta yer sahibi ile tarlasi için kira sozlesmesi olmasi lazim, daha sonra da devletten arama izni almak gerekiyormus. bu sekildeki resmi aramalar jandarma kontrolunde oluyor ve eger cikarsa da, devlet cikan gomuyu kendi alip, bu gömünün ederi üzerinden parayi; %10 yer sahibine, %40 kaziyi yapana veriyor,%50 yi de devlet aliyor... ama bu miktari az bulan, hepsini kendi almak isteyen ve kalabalik olup pay oranini arttırmak isteyen uckagitcilar, kazilari kaçak olarak yürütüyor. zaten yer sahibine senin yerinde altin var deseler ve yer sahibi aramaya izin vermeyip, kendi de bu işi yapmaya kalkabilir.... Papazlarin gunah cikarmak icin halktan topladigi veya halka cenneten yer satma vaadiyle onlardan aldigi altinlarin saklanmis olduğu yerlerin pesindeler. yanliz küçük miktarlar degilde, 300 500 750 kg gibi buyuk miktarlar araniliyor. ben ara ara gömü bulduklarini düşünüyorum. cunku 10 15 kisi bir sehire kiralama araclarla gidip, otellerde 20 25 gun kesif arama ve planlama icin kalmak iyi bir bütçe gerektirir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
defineciler piyasada...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt