PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
defineciler piyasada...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1403435" data-attributes="member: 78170"><p>Ne ihaneti abi gevurun altını gevura geri sat .</p><p>Altın kg fiyatı verse gene neyse oda yok bulan da böyle yapıyo.</p><p>Sen düşün 200 kilo Selahaddin Eyyubi sikkesi buldun götürdün verdin bana verirler birşey diye . Onlarda kültür mirası diye sana bir 500 bin TL bugün ki 1 kg altın fiyatı kadar para bile vermesin ler düşünür düşünür kahrolursun. </p><p>Böyle define formları da var millet çok şikayetçi bu durumdan. </p><p>Bazı yerler var kamera ile izleniyor en ufak bir kalabalıkta ekipler geliyor kesin var ama devlet te çıkarmıyor niye böyle anlamıyorum .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1403435, member: 78170"] Ne ihaneti abi gevurun altını gevura geri sat . Altın kg fiyatı verse gene neyse oda yok bulan da böyle yapıyo. Sen düşün 200 kilo Selahaddin Eyyubi sikkesi buldun götürdün verdin bana verirler birşey diye . Onlarda kültür mirası diye sana bir 500 bin TL bugün ki 1 kg altın fiyatı kadar para bile vermesin ler düşünür düşünür kahrolursun. Böyle define formları da var millet çok şikayetçi bu durumdan. Bazı yerler var kamera ile izleniyor en ufak bir kalabalıkta ekipler geliyor kesin var ama devlet te çıkarmıyor niye böyle anlamıyorum . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
defineciler piyasada...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt