PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
DEFNE SABUNU İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cumhurrr" data-source="post: 1304761" data-attributes="member: 40947"><p>Arkadaşlar Hatay da yöresel ürün olarak bulunan Defne bitkisiyle yapılan Sabun almak isteyen arkadaşlar vardır diye bu konuyu açıyorum </p><p>Ben kendimize yaptıracağım Ancak isteyen arkadaşlar var ise maliyetine yapıp kar ücreti almadan gönderim yapabilirim.</p><p>Bu arada İnternet de ki uygun ürünlere itibar etmenizi istemiyorum. Çünkü ticari olarak söylemiyorum bunu bilği amaçlı olarak söylüyorum bu konuyla ilğilenen arkadaslara.</p><p>Defnenin kg fiyatı burada en az 85-90 tl civarında ve bunun diger yagları, kostiği ve pişirme işlemleri var İnternette 15-20 tl ye satılan ürünlere itibar etmeniniz için size fiyatlarını yazarak açıklama yaptım.Çünkü satılan ürünlere bakınca maliyetinin çok altında oldugunu görünce Bu ürünlerin gerçek sabun olmadıgını düşündüğüm için size bilğilendirmek için yazdım . İyi günler. Resim temsilidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cumhurrr, post: 1304761, member: 40947"] Arkadaşlar Hatay da yöresel ürün olarak bulunan Defne bitkisiyle yapılan Sabun almak isteyen arkadaşlar vardır diye bu konuyu açıyorum Ben kendimize yaptıracağım Ancak isteyen arkadaşlar var ise maliyetine yapıp kar ücreti almadan gönderim yapabilirim. Bu arada İnternet de ki uygun ürünlere itibar etmenizi istemiyorum. Çünkü ticari olarak söylemiyorum bunu bilği amaçlı olarak söylüyorum bu konuyla ilğilenen arkadaslara. Defnenin kg fiyatı burada en az 85-90 tl civarında ve bunun diger yagları, kostiği ve pişirme işlemleri var İnternette 15-20 tl ye satılan ürünlere itibar etmeniniz için size fiyatlarını yazarak açıklama yaptım.Çünkü satılan ürünlere bakınca maliyetinin çok altında oldugunu görünce Bu ürünlerin gerçek sabun olmadıgını düşündüğüm için size bilğilendirmek için yazdım . İyi günler. Resim temsilidir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
DEFNE SABUNU İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt