Deli Murat Video Şhow

Ynt: Deli Murat Video Şhow

altı üstü motor kullansa ne olur cevirmese ne olur.baba malı her halde cok hor kullanıyor.yazık be yiyen

kendi etrafında dönerek mi süper kullanıyor neyse mal kendinin ama marifet gibi video falan çekince adamın gıcığına gidiyo

ne delısı bu tam bı zırdelı[glow=red,2,300][/glow]

sinan1 link=topic=26158.msg216862#msg216862 date=1253651123' Alıntı:
köyün en iyi traktör kullananı murat abimdir üstüne şöför tanımam :D
burda herkez ole traktor kullanmasını yapar ama yazıkdır traktore alın terı yoksa diyecegım yok yapılır frenı bolup donmek marifetse neyse genede abin iyi bahfedıyo 285 şi yazık ona

alet yapar el övünür, alet yatarsa el dövünür, gecen sene bizim 285 S ' e arka lastik aldık fiyatı 1200 TL ( 3 ton buğday parası),13 senelik traktöre birde balata değiştirdik fiyatı 300 TL, haberiniz olsun murat abi, elinize sağlık devamını bekleriz.

bu arkadaşın ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa bizede anlatırsa çok sevinirim.sözün bittiği yer bu olsa gerek.

arkadaşlar ben deli murat size ne,ter traktörü yakarım ister traktörü döndürürüm mazotta benim traktörde benim bana hicbi allahın kulu ne yapacagımı söyleyemez lütfen hakkımda uyduruk kelimeler söylemeyin bi sorunu olan varsa serseri.com42@hotmail.com adresinden bana ulassın saygılarımla

arkadaşlar itiraf etmeliyimki bizlerde gençlikte böyle şeyler yaptık belkide hepimiz yapmışızdır.o yüzden bu arkadaşın yaşını bilmiyorum fakat tahminim genç olacak o yaşlarda,delikanlılıkta nornal olarak karşılıyorum ..bizde zamanında yaptık böyle showlar fakat traktörü arkadaşın devirilmesi ve bizim altında kalmamızla son buldu . mucize eseri 6 kişi kurtulduk dört tekeri havada traktörün altından ..o gün bugündür bırak böyle shovları vitesi boşa bile atmıyorum