PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
Denizli-Çivril Çerezlik Ayçiçeği Tarlaları 2015 Sezonu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="realmmt" data-source="post: 1014423" data-attributes="member: 20809"><p>Öncelikle herkese selamlar. Teknik sorunlardan dolayı çok fazla aktif olamıyorum. Sizlerle yazdan kalma fotoğrafları paylaşmak istedim. Bölgemizde ana ürün olarak çerezlik ayçiçeği ekimi yapılmakta. Bu sene zor bi üretim yılı geçirdik. İlkbaharda ekimden itibaren hava koşulları ve iklim ayçiçeği için ideal koşullarda değildi. Bu yüzden bölgemizde verim kaybı yaşayan üretici arkadaşlarımız oldu.Hasat ve pazarlama satım konusundada ülkemiz çiftçilerinin en kadim yarası olan fiyat belirsizliği düşüklüğü ve tüccarların keyfi fiyat politası yüzünden umduğumuz kazancı sağlayamadık. Ama Allah a şükür boynumuz dik alnımız ak bi sezonu daha sağ salim bitirdik. Yavaş yavaş yeni sezonn hazırlıklarımızda devam ediyor gübre mazot tohumluk araştırması temini fiyat takibi gibi vs... Herkese hayırlı kazançlar diyerek buyrun iyi seyirler ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="realmmt, post: 1014423, member: 20809"] Öncelikle herkese selamlar. Teknik sorunlardan dolayı çok fazla aktif olamıyorum. Sizlerle yazdan kalma fotoğrafları paylaşmak istedim. Bölgemizde ana ürün olarak çerezlik ayçiçeği ekimi yapılmakta. Bu sene zor bi üretim yılı geçirdik. İlkbaharda ekimden itibaren hava koşulları ve iklim ayçiçeği için ideal koşullarda değildi. Bu yüzden bölgemizde verim kaybı yaşayan üretici arkadaşlarımız oldu.Hasat ve pazarlama satım konusundada ülkemiz çiftçilerinin en kadim yarası olan fiyat belirsizliği düşüklüğü ve tüccarların keyfi fiyat politası yüzünden umduğumuz kazancı sağlayamadık. Ama Allah a şükür boynumuz dik alnımız ak bi sezonu daha sağ salim bitirdik. Yavaş yavaş yeni sezonn hazırlıklarımızda devam ediyor gübre mazot tohumluk araştırması temini fiyat takibi gibi vs... Herkese hayırlı kazançlar diyerek buyrun iyi seyirler ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
Denizli-Çivril Çerezlik Ayçiçeği Tarlaları 2015 Sezonu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt