Deutz 5g serisi

Ufuk biladerim motor gerçekten donanımlı bir motor.Kimsede yoktur daha ilk sende olacak kısmetse.:) 3095'in yerine alıyoruz Karaevli fuarında 5115.4g yi sana :)

Ufuk biladerim motor gerçekten donanımlı bir motor.Kimsede yoktur daha ilk sende olacak kısmetse.:) 3095'in yerine alıyoruz Karaevli fuarında 5115.4g yi sana :)
Karar verince almak kolay , nasip kısmet artık. Bu sene için pek niyet görünmüyor. Şu an icin piyasada 5440 , yeni case 105 lik ve bu traktör hoşuma gitti.

5G serisinde shuttle yok diye biliyorum bi ara incelemiştim ama fiyatı çok uçuktu 5115g için 150 160 bin tl den bahsettiler şu anda fiyatı nerelerde??

Çorluda 170 bin dediler mekanik bir traktör için bu fiyat deli fiyat bence ederi 130. Elinde 3.105 i olan için bu fiyat güzel bir alternatif olur çekiş olarak bir değişim yaşamaz fakat hidrolik ve konfor açısından rahat ettirir 50 bin lira farkada model yenilemek açısından değer elinde uzel olanlar 130 bine pazarlık yapabilirlerse hiç düşünmesinler.

Çorluda 170 bin dediler mekanik bir traktör için bu fiyat deli fiyat bence ederi 130. Elinde 3.105 i olan için bu fiyat güzel bir alternatif olur çekiş olarak bir değişim yaşamaz fakat hidrolik ve konfor açısından rahat ettirir 50 bin lira farkada model yenilemek açısından değer elinde uzel olanlar 130 bine pazarlık yapabilirlerse hiç düşünmesinler.
130 a vermiyorlar en son 150 ye indiler. Onun yerine kubota 108s aldık 😁

3095 leri verelim uste 65 diyelim Süleyman , alalım birer dene :) Hazır Mf lerde deutz motorunun kalitesine alışmışken yine ondan devam edelim :) yanlız bunun motoru safkan deutz degil galiba. Bilmiyorum nasıldır?