Deutz Agrolux 50 piyasaya çıkmış.

Ynt: Deutz Agrolux 50 piyasaya çıkmış.

eline sağlık....ha bire yeni modelller markalar çıkıyo piyasaya...hayırlısı bakalım...

aga tek çekerlerinin manevra oldukça yüksek heral..bide 60 lıkla 70 lik 12+3 senkromenç iyi bence küçük ve orta halli çiftçiyi düşünmüşler.....

evet 70 derece dönüş açısı var.nerdeyse izinin üzerine dönecek.12+3 vites güzelde ben sürüngen kullanmıyorum.bana asıl 5 km/h ile 15 km/h arası vitesler gerekiyor.50 liğin motor gücü bana düşük geldi açıkçası.birde çift devirli kuyruk mili traktörlerde standart olmak üzere.sıfır traktör alan artık bu opsiyonu gözden kaçırmamalı...

ali_kockaya link=topic=29691.msg250810#msg250810 date=1265821078' Alıntı:
evet 70 derece dönüş açısı var.nerdeyse izinin üzerine dönecek.12+3 vites güzelde ben sürüngen kullanmıyorum.bana asıl 5 km/h ile 15 km/h arası vitesler gerekiyor.50 liğin motor gücü bana düşük geldi açıkçası.birde çift devirli kuyruk mili traktörlerde standart olmak üzere.sıfır traktör alan artık bu opsiyonu gözden kaçırmamalı...
bence vites sayısı o kadar önemli deil ne gereği var bence takviye bile kullanmıyorum ben..yani o kadar çok vitese ihtiyaç yok.50 lik ufak ama 70 lik güzel bence...

bag bahçe tarla işlerinde 3 silindir olacaksa.erkunt olmalı.bunun dışındaki 3 silindirler hava ile civa.kısmen de 288 gold.başka hiç bir model tat vermez kimse de umdugunu bulamaz.kesin ve kati söylüyorum.