Ben sağı solu dişlerini sayıp bir kere eşitledikten sonra taktığım her makinede dişleri sayarak ayarlıyorum, ama başkası dokunursa hafıza sıfırlanıyorHayırlı olsun güle güle kullanın. Germeler yine koparsa Valtra germesi takın kare kesitli mukavemeti oldukça yüksek. Çevirmeli tip olunca sağ sol denk ayarlanmıyor araya toz toprak giriyor dönmüyor verimli değil.
Resim yok hep vida deliklerinden kırıldıÇokta ağır takımlar kullanmıyorsunuz, kırılmış halinin resmi var mı?
Hocam Merhaba Bizde 4080 Aldık Bizim Sağ Kolda Daha Önce Kırılmış Yaptırdığınız Yer İle İletişime Geçebileceğim Numara Vs. Varmı?
MaşAllah abi kaç saatteBen 2012 deutz agrolux 75'etmediğim işkence kalmadı kollar ilk günkü gibi sağlam.
Erzurumun soğuğunda çeliklenmiş abi ozamanBen 2012 deutz agrolux 75'etmediğim işkence kalmadı kollar ilk günkü gibi sağlam.
Biraz kısaldıErzurumun soğuğunda çeliklenmiş abi ozaman![]()
sinan kardeşim yaptırdığın yerle iletişimin varsa bizimle telefon paylaşabilir misin?İlk tamburlu ot biçme de kırıldı kaynattık ikinci slaj makinesinde kırıldı kaynattık üçüncü pullukta kırıldı yenisini yaptırdık
bu arkadaş benim kardeşim olurHocam Merhaba Bizde 4080 Aldık Bizim Sağ Kolda Daha Önce Kırılmış Yaptırdığınız Yer İle İletişime Geçebileceğim Numara Vs. Varmı?
Kusura bakmayın işlerden fırsat bulmadımsinan kardeşim yaptırdığın yerle iletişimin varsa bizimle telefon paylaşabilir misin?
kaç liraya maal oldu?bak bizimkindede aynı durum var işe başlamadan yenisini yaptıralım işimiz yarım kalmasın
bu arkadaş benim kardeşim olurforumu sessiz takip edenlerdendir kendisi benim kadar geveze değildir
![]()
Sinan selamlar,Kusura bakma abi işlerden fırsat bulmadım
Düzelttim abi bilgilendirdiğin için sağol ismi takma isim sanmıştımSinan selamlar,
Bi arada filiz abi değil,biliyorsun forumda nice hanimefendi var ve filiz onlardan biri.![]()
Çok bi değişiklik olmadı ama eskiye göre uzun kol olunca ekipmanın yerden yüksekliği biraz daha arttıKolları değiştikten sonra pullukta motor bayağı rahatladı değilmi
Çok bi değişiklik olmadı ama eskiye göre uzun kol olunca ekipmanın yerden yüksekliği biraz daha arttı