Dev Aktarma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Dev Aktarma!!

Töbe estaafurulla o ne öyle ne aktarması adam resmen dünyanın altını üstüne getiriyor.

Rica Etsem bu fotoların hangi siteden alındığını belirtebilir misiniz? Bu fotolarla ilgili acaba açıklayıcı bilgiler var mı ona bakmak istiyorum.

emeğine sağlık kaan abi.nasıl bir iştir anlamadım.traktör boyu yükseklik oluşuyor.ayrıca alt katmandaki toprak komple çıkıyor.illaki bi amaçları vardır ama nedir bu merak ettim. + repp

Emeklerine saglık Kaan abi... Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar acaba.?

yıllık bitkinin kökünün oraya ulaşması imkansız ağaç yetiştirecek olabilirler alttaki topraktan dolayı ağaç yetişmiyordur sadece tahmin bi bilgim yok

Tek bildiğim bu şekliyle ekilirse buranın birkaç yıl hiçbirşey vermeyeceği... Üst taraftaki siyah tabaka ise yoğun hayvan gübresi gibi duruyor...

resimler çok güzel, paylaşım için teşekkür ederim :)
ve bu aktarma ile amaçları ne acaba merak ettim de arkadaşlar bu vesileyle size bi soru sorayım biraz acemice olacak ama mazur görün ben bu rep olayını anlamadım rep nedir nasıl verilir nasıl alınır bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
daha önce hiç bir foruma üye olmadım bu konulara yabancıyım kusura bakmayın ..
.. :D

Popülerlik in altındaki + ya basarak o üyenin popülerliğini artırır veya - ye basarak popülerliğini azaltırsın... + rep veya - rep bu demek...

pamukçu link=topic=15357.msg145020#msg145020 date=1233266260' Alıntı:
Popülerlik in altındaki + ya basarak o üyenin popülerliğini artırır veya - ye basarak popülerliğini azaltırsın... + rep veya - rep bu demek...
ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım ama ben artı veya eksi işareti göremyorum yeni üye olduğum için mi göremyorum acaba ?
..

Holland link=topic=15357.msg145044#msg145044 date=1233267352' Alıntı:
ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım ama ben artı veya eksi işareti göremyorum yeni üye olduğum için mi göremyorum acaba ?
..
bellı bı konu dan sonra eklenıyor kardesım bu yetkı

ağır abi link=topic=15357.msg145099#msg145099 date=1233268408' Alıntı:
bellı bı konu dan sonra eklenıyor kardesım bu yetkı
anladım ağır abi teşekkür ederim ...
..

güzel paylaşım..adamlar ne yarmış toprağı öyle...oraya boş motor bile girmez....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...