DİKKAT !!! KONYA TARIM FUARI TARİHİ DEĞİŞTİ....

KONYA TARIM 2014 FUARINA KATILACAK MISINIZ?

• Kullanılan toplam oy
    140

KONYA TARIM FUARI PROGRAMI
:
[size=24pt]Konya 12. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı
[/size]
[size=24pt][size=14pt]27 - 31 Mayıs 2014 [/size][/size]

KUZEYTEK MAKİNA OLARAK STANDIMIZA BEKLİYORUZ...

Ynt: DİKKAT !!! KONYA TARIM FUARI TARİHİ DEĞİŞTİ....

2-3 gün önce fark ettim galiba talep olmadı hayvancılık ve tohumla birlikte 4 ayrı tarihte vardı toplamda 2 ye düşürmüşler

Erken olsaydı daha faydalı olabilirdi. Şimdi is güç bırakıp gidenlerin sayısı az olur

anayurtlu 3105d link=topic=72919.msg848243#msg848243 date=1392587407' Alıntı:
Tam iş güç zamanına denkgelecek ama büyük ihtimal katılırız heralde

hızlı tren çalıştığı sürece sorun yok gideriz ;)

çadır ucundan yırtıldı diye şaşırdılar
ek bina yapalım, iki ayrı fuar düzenleyelim, neyaptıkları belli değil
mayıs ayı çok geç
işler yoğunlaşıyor, gübre, mazot, ilaç derken para kalmıyor
belki bir alet alacaz, gerekliliği kalmıyor

yukeritarim link=topic=72919.msg848318#msg848318 date=1392621874' Alıntı:
katılım yüzde yüz düser mayısta isler baslar ben gelemem
bi yönden iyi olabilir.konya fuarı çok kalabalık oluyor vede rahat gezilmiyordu.katılan arkadaşlar rahat rahat gezerler :)

fuara yeni ek salonlar yapılıyor.tabiki çadırdan değil.onun için tarih biraz ileriye alındı.bunda da vardır bir hayır .mayıstaki fuara bütün trakklüpçü leri bekliyoruz.

mart ayında olsaydı büyük ihtimal gelmeyi düşünürdüm ama mayıs ayı bizim en yoğun olduğumuz ay diyebilirim am o zaman gelsinde bakacağız.

Erkene alınan bir tarihte de ya çadır göçüyor, yada yollar kar tipi oluyor geçen yıl kısmet olmadı ama bir önceki yıl kızıl ören belinde kar ve tipi vardı.

faur çiftçi tarlaya girmeden olamlı..iç anadolu için ilk bahar şubat-mart ------ eylül sonbahar ------tohum ve gübre ilaç vs işler için makina araç gereç içinde zaman 2. plan...

kalabalıkla alakası yok yapılan yeni alanlar yetişemeyeceği için alındı o tarihe ben sürekli önünden geçip bakıyorum inşaat haline

Konya tarım fuarın da GPS traktör yön göstericisi gibi teknolojilerin standı oluyor mu bilgisi olan varsa bana bu konuda bir bilgi verebilir mi?