PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
DİPKAZAN KULLANICI YORUMLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1440854" data-attributes="member: 95971"><p>Traktörümün teker açıklığı teker göbeğinden diğer teker göbeğine 180 cm</p><p>3lü dipkazan alacağım, bugün üretici firmadaydım</p><p>Standart ölçü 3lü dipkazanlar 140 cm açıklığa sahip, ancak üretici firma özel ölçü istersem üretecek</p><p>Tekerin bastığı yeri patlatmak için 180 cm açıklıkla ürünü yaptırsam olur mu</p><p> İki teker izini ve bir de traktörün tam ortasını patlatarak sürüm yapsam bacak başına 90 cm iş genişliği düşer</p><p>90 cm arayla patlatma yapmak dipkazan için fazla mı olur arkadaşlar.</p><p>Dipkazan kullanıcılarının tavsiyelerini bekliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1440854, member: 95971"] Traktörümün teker açıklığı teker göbeğinden diğer teker göbeğine 180 cm 3lü dipkazan alacağım, bugün üretici firmadaydım Standart ölçü 3lü dipkazanlar 140 cm açıklığa sahip, ancak üretici firma özel ölçü istersem üretecek Tekerin bastığı yeri patlatmak için 180 cm açıklıkla ürünü yaptırsam olur mu İki teker izini ve bir de traktörün tam ortasını patlatarak sürüm yapsam bacak başına 90 cm iş genişliği düşer 90 cm arayla patlatma yapmak dipkazan için fazla mı olur arkadaşlar. Dipkazan kullanıcılarının tavsiyelerini bekliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
DİPKAZAN KULLANICI YORUMLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt