PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
DİPKAZAN KULLANICI YORUMLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1452577" data-attributes="member: 95971"><p>Bugün buğday anızlarını patlatmaya başladım.</p><p>Hem ekipmanı hem de yazılım sonrası traktörü denemiş oldum</p><p>Traktör 6714s, kataloglara göre hakkı 4lü dipkazan görünüyor ancak üretici 3lü veya 5li olarak üreityordu, 5li tercih ettik.</p><p>Sürüm derinliği 40-45cm, az patinajlı, hem traktörü hem şoförü yormayacak derinlik bu şekilde.</p><p>Tarlada iki bacağı sökerek 3lü olarak da deneme yaptım yine aynı, fazla inmiyor.45 cm aşağısı tabaka olmuş, zamanla çözülür hayırlıaıyla.5cm derin olacak diye 3lü sürmek yerine her sürümde 5cm 5cm aşağıya iner 5li sürerim, iki üç sezon sonra tarla kıvama gelecektir.</p><p></p><p>Gelelim yazılıma, yazılımı Eskişehir özen dizel de yaptırmıştım.</p><p>Traktörün çeki karakteri tamamen değişmiş, gazladıkça gaz yiyor.masseyin orijinal yazılımıyla rakipsiz olan yakıt tüketim verileri şu anki yazılımla ortadan kalmıştır, zira traktör patinajlı, yarış yarış karakterli bir traktör dönüşmüş.yakıt tüketimini pulluk sürümünde net olarak karşılaştırma imkanı bulacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1452577, member: 95971"] Bugün buğday anızlarını patlatmaya başladım. Hem ekipmanı hem de yazılım sonrası traktörü denemiş oldum Traktör 6714s, kataloglara göre hakkı 4lü dipkazan görünüyor ancak üretici 3lü veya 5li olarak üreityordu, 5li tercih ettik. Sürüm derinliği 40-45cm, az patinajlı, hem traktörü hem şoförü yormayacak derinlik bu şekilde. Tarlada iki bacağı sökerek 3lü olarak da deneme yaptım yine aynı, fazla inmiyor.45 cm aşağısı tabaka olmuş, zamanla çözülür hayırlıaıyla.5cm derin olacak diye 3lü sürmek yerine her sürümde 5cm 5cm aşağıya iner 5li sürerim, iki üç sezon sonra tarla kıvama gelecektir. Gelelim yazılıma, yazılımı Eskişehir özen dizel de yaptırmıştım. Traktörün çeki karakteri tamamen değişmiş, gazladıkça gaz yiyor.masseyin orijinal yazılımıyla rakipsiz olan yakıt tüketim verileri şu anki yazılımla ortadan kalmıştır, zira traktör patinajlı, yarış yarış karakterli bir traktör dönüşmüş.yakıt tüketimini pulluk sürümünde net olarak karşılaştırma imkanı bulacağım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
DİPKAZAN KULLANICI YORUMLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt