DIŞARI ÜLKEDE CİFTCİLİK BÖYLE BAKIN ARKADAŞLAR

Ynt: DIŞARI ÜLKEDE CİFTCİLİK BÖYLE BAKIN ARKADAŞLAR

you tube ye giremeyen arkadaşlar bu söylediklerimi yapın artık girersiniz.ag baglantılarım ı tıklayın.özellikler deyin,internet iletişim kuralları deyin.sonra sagda özelliikler var ona da tıklayın.sonra aşagıda DNS sunucusu adresini kullan var oraya ilk olan yere yeglenen DNS sunucu; 4.2.2.6 ...sonra hemen altına da 4.2.2.5 yazın ve tıklayın sonra you tubeye girersiniz.baktıgınız için teşeşkkürler.

ımkan meselesı lavardayı bılmeyen yok zaten kendını ıspatlamış makına ben bundan yıllar önce çerkez koyde bır tarlada bır lavarda gordum o zaman daha eskı modelı ıdı adam çocuğa vermış makına yı çocuk kuçuk ama makına ya hakım çok guzel kullanıyor makına yı adam dedıkı o zaman gunde bayagı bır dekardı unuttum bu çocuk yalnız bıçıyor demıştı ben şaştım kaldım adam o zaman ben hem makına ya hemde çocuga guvenıyorum bende onlara iş ayarlıyorum demişti lavardayı oradan bılırım

arkadaşlar heppınızın mubarek kurban bayramınızı kutlar hayırlara vesıle olmasını dılerım