PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Discaro tası mı çaldılar yardım(Artan hırsızlık lar)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Blackview" data-source="post: 1432513" data-attributes="member: 90651"><p>Bugun piyasayı araştırma yaptım bir tanıdığım sayesınde sanayıde 2 adet çıkma discaro tasına 250 TL fıyat aldım 10 km yol yapıp tasları almaya gittiğimde tasların gobeklerınden catlak oldugunu gördüm yanımda kaynattı ve 250 olarak soyledı bende dedimkı çatlak oldugunu soylemedin kaynak attın uygun biişiler yap alayım dedim. Bi 50 TL inse idi alacaktım yok olmaz sen bunları başka yerde bulamazsın begenmıyorsanda alma ne yaparsan yap tarzında esnaflıgına yakısmayan tavirlar sergiledi hani mahkumuz ya çakallık yapıp bizi kandıracak dedim ki ben yol geldim bunların catlak oldugunu soylemedin dedim bunlar Boyle dedi kestirip attı bende iyi sen bılırsın dedim ve başka bir üst dukkan başka bir firmaya gittim ve tasları tanesi sıfır cillop gibi tanesi 110 TL dedi adam hıc pazarlık yapmadan 3 tanesi ni 320 TL ye aldım . </p><p>Arkadaşlar ekonomi tmm kötü ama bizim insanımız iyice yavşaklaşmış bunu bır kez daha ogrendım tanıdık vasıtasıyla gittiğimiz dükkanın bize yaptıgına bakın birde tanıdık vasıtası olmadan helal süt emmiş dükkanın yaptıgına bakın .. marka ismi vermiyeyim ama tanesi bu 110 TL den tasları bana veren firma turkıyede rotovator konusunda kalıtede birinci ve buyumekde olan bir firma ve dahada buyur inş ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blackview, post: 1432513, member: 90651"] Bugun piyasayı araştırma yaptım bir tanıdığım sayesınde sanayıde 2 adet çıkma discaro tasına 250 TL fıyat aldım 10 km yol yapıp tasları almaya gittiğimde tasların gobeklerınden catlak oldugunu gördüm yanımda kaynattı ve 250 olarak soyledı bende dedimkı çatlak oldugunu soylemedin kaynak attın uygun biişiler yap alayım dedim. Bi 50 TL inse idi alacaktım yok olmaz sen bunları başka yerde bulamazsın begenmıyorsanda alma ne yaparsan yap tarzında esnaflıgına yakısmayan tavirlar sergiledi hani mahkumuz ya çakallık yapıp bizi kandıracak dedim ki ben yol geldim bunların catlak oldugunu soylemedin dedim bunlar Boyle dedi kestirip attı bende iyi sen bılırsın dedim ve başka bir üst dukkan başka bir firmaya gittim ve tasları tanesi sıfır cillop gibi tanesi 110 TL dedi adam hıc pazarlık yapmadan 3 tanesi ni 320 TL ye aldım . Arkadaşlar ekonomi tmm kötü ama bizim insanımız iyice yavşaklaşmış bunu bır kez daha ogrendım tanıdık vasıtasıyla gittiğimiz dükkanın bize yaptıgına bakın birde tanıdık vasıtası olmadan helal süt emmiş dükkanın yaptıgına bakın .. marka ismi vermiyeyim ama tanesi bu 110 TL den tasları bana veren firma turkıyede rotovator konusunda kalıtede birinci ve buyumekde olan bir firma ve dahada buyur inş .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Discaro tası mı çaldılar yardım(Artan hırsızlık lar)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt