PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Doğal afet kaynaklı oluşan zararlardan dolayı çiftçi borçlarına faizsiz öteleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmetmanisa" data-source="post: 1352964" data-attributes="member: 77834"><p>merhaba arkadaşlar</p><p></p><p>böyle bir karar geçti . Bizde bağımız silkme yaptığı için başvurduk buna. Tarım il müdürlükleri zararımızı tespit edip ilgili yerlere raporladılar. </p><p></p><p>Şimdi söyle bir sıkıntı var , Ziraat bankası diyor ki, ilgili ürün için kredi çektiysen orda yararlanabilirsin diyor. Ama benim yakın tarihli hayvancılık kredim var. orda kullanmak istiyorum. </p><p></p><p>bu faizsiz ötelemeden kullanan var mı ? zararın yüzde kaçı öteleme alabildiniz. Bilgi verirseniz sevinirim. bereketli sezonlar dilerim. Üzümde yüzümüz gülmedi umarım mısırda gülecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmetmanisa, post: 1352964, member: 77834"] merhaba arkadaşlar böyle bir karar geçti . Bizde bağımız silkme yaptığı için başvurduk buna. Tarım il müdürlükleri zararımızı tespit edip ilgili yerlere raporladılar. Şimdi söyle bir sıkıntı var , Ziraat bankası diyor ki, ilgili ürün için kredi çektiysen orda yararlanabilirsin diyor. Ama benim yakın tarihli hayvancılık kredim var. orda kullanmak istiyorum. bu faizsiz ötelemeden kullanan var mı ? zararın yüzde kaçı öteleme alabildiniz. Bilgi verirseniz sevinirim. bereketli sezonlar dilerim. Üzümde yüzümüz gülmedi umarım mısırda gülecek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Doğal afet kaynaklı oluşan zararlardan dolayı çiftçi borçlarına faizsiz öteleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt