PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
DOLAR 7250.. NERDESİNİZ EKRANA BAKIP FİYAT BELİRLEYEN KOOPERATİFLER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1391172" data-attributes="member: 59451"><p>Bakın üretici traktör bayisine gidiyor ve yurtdışından getireceği 80 bin euro lük traktörü sipariş ediyor, 80 bin euro ödüyormu, bunu 80 bin euro ya üreten ülkedeki bayidende dışarda başka bir üretici alıyormu, alıyor aynı fiyat değilmi?</p><p></p><p>Peki üretici gübre bayisine gittiğinde dışardan geliyor denen gübre 265 dolar ton fiyatı varken, neden 446 dolar ödeyerek hımm dışardan geliyomuş pahalıymış diyerek gübreyi alıyor, sorgulamıyor dışarıda bunun fiyatı ne ben ne ödüyorum demiyor, neden bu fiyata alıyorum demiyor?</p><p></p><p>80 bin euroluk traktöre yüzde 70 fazla versen 125 bin euroya alsan ve dışarıdaki üretici çiftçi 80 bin euro ya aynı traktörü almaya devam etse enayi heissetmezmisin kendini?</p><p></p><p>Yani burada bayilik sistemi gübrede var ithalatçıda var, traktördede ithalatçı var bayilik sistemi var, en basit örekten gittik, neden gübrede kazığı yiyerek 446 dolar fiyattan üre gübresi alıyrum diye sorgulama yok, aynı şey traktörde olsa kırk kere sogularsın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1391172, member: 59451"] Bakın üretici traktör bayisine gidiyor ve yurtdışından getireceği 80 bin euro lük traktörü sipariş ediyor, 80 bin euro ödüyormu, bunu 80 bin euro ya üreten ülkedeki bayidende dışarda başka bir üretici alıyormu, alıyor aynı fiyat değilmi? Peki üretici gübre bayisine gittiğinde dışardan geliyor denen gübre 265 dolar ton fiyatı varken, neden 446 dolar ödeyerek hımm dışardan geliyomuş pahalıymış diyerek gübreyi alıyor, sorgulamıyor dışarıda bunun fiyatı ne ben ne ödüyorum demiyor, neden bu fiyata alıyorum demiyor? 80 bin euroluk traktöre yüzde 70 fazla versen 125 bin euroya alsan ve dışarıdaki üretici çiftçi 80 bin euro ya aynı traktörü almaya devam etse enayi heissetmezmisin kendini? Yani burada bayilik sistemi gübrede var ithalatçıda var, traktördede ithalatçı var bayilik sistemi var, en basit örekten gittik, neden gübrede kazığı yiyerek 446 dolar fiyattan üre gübresi alıyrum diye sorgulama yok, aynı şey traktörde olsa kırk kere sogularsın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
DOLAR 7250.. NERDESİNİZ EKRANA BAKIP FİYAT BELİRLEYEN KOOPERATİFLER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt