PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
DOLAR 7250.. NERDESİNİZ EKRANA BAKIP FİYAT BELİRLEYEN KOOPERATİFLER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1391310" data-attributes="member: 59451"><p>bak ben ortaya fiyatı koydum borsalardaki, yalan dolan değil bunlar, sen konuşurken klavyenden çıkanlara dikkat etmiyorsun bir daha uyarmam seni</p><p></p><p>biz burada yalancılık yada dolandırıcılık için bulunmuyoruz dikatini çekerim...</p><p></p><p>gübreyi getirip satanın yaptığı iş belli masrafı belli</p><p></p><p>sen kalkıp ikidebirde üreticinin yaptığı işe laf atıp durma...dikkat et biz burada şunun bunun fiyatlarını ispatla mükellef değil kimse bunu yapmaz kimse aldığını sattığını göstermez,</p><p></p><p>bizim maksadımız başka senin maksadın başka</p><p></p><p>en iyisi daha fazla üretici hakkında ileri geri konuşmadan bırak bu meseleyi biz yazarız git sen başka forumlarda üreticinin kaça maledeceğinden dem vur, kaça gübre alması gerektiğini öğret.</p><p></p><p>bizde bu topikte yazacakalarımız yazarız, haa sen katılmıyorsan adabı muhaşereyi bırakmadan yapmanı tavsiye ederim, aşırı itici oluyorsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1391310, member: 59451"] bak ben ortaya fiyatı koydum borsalardaki, yalan dolan değil bunlar, sen konuşurken klavyenden çıkanlara dikkat etmiyorsun bir daha uyarmam seni biz burada yalancılık yada dolandırıcılık için bulunmuyoruz dikatini çekerim... gübreyi getirip satanın yaptığı iş belli masrafı belli sen kalkıp ikidebirde üreticinin yaptığı işe laf atıp durma...dikkat et biz burada şunun bunun fiyatlarını ispatla mükellef değil kimse bunu yapmaz kimse aldığını sattığını göstermez, bizim maksadımız başka senin maksadın başka en iyisi daha fazla üretici hakkında ileri geri konuşmadan bırak bu meseleyi biz yazarız git sen başka forumlarda üreticinin kaça maledeceğinden dem vur, kaça gübre alması gerektiğini öğret. bizde bu topikte yazacakalarımız yazarız, haa sen katılmıyorsan adabı muhaşereyi bırakmadan yapmanı tavsiye ederim, aşırı itici oluyorsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
DOLAR 7250.. NERDESİNİZ EKRANA BAKIP FİYAT BELİRLEYEN KOOPERATİFLER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt