PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Dünya Organik Tarım Kongresi 2014'te Türkiye'de
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EFE YUSUF" data-source="post: 421677" data-attributes="member: 34555"><p><strong>Ynt: Dünya Organik Tarım Kongresi 2014'te Türkiye'de</strong></p><p></p><p>malkaralı yusuf biz üreticiyiz anlamıyorsun bizi sana diyoruz ki gübre ilaç atmasan olmuyor atsan ilaçlasan öyle aç mı kalalım somaliye mi dönelim ayrıca üreticiye değil iktidara söylicen söylemene gerek yok türk milleti olarak aşırı sahteker olduğumuz için iki yakamız bi araya gelmiyor zaten kredi veriyor ödeyen yok fakir fukaya maaş veriyor beğenen yok çoklarını emekli etti sorsan ben çalıştım emekli oldum bi s..t..r git diyorum başka bi şey demiyorum..... ayrıca devlet malı deniz yemeyen keriz gözüyle baktığımız için ilerleyemiyoruz basit bi örnek vereyim hayvan kredisi ve destekli hayvan veriyorlar normal vatandaş alıp ödemiyor bunu. devlette 100 lerce küçük çifçiyle uğrşacağına büyük firmalara veriyor yani suç gene bizim anlıcanız yanlışları çok oma iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım 80 yıldır yenen bi ülkede 10 yılda bu kadar olur çifçiye bi b..... vermese de yapılanları görmeyecek kadar da kör değiliz herhalde zaten 50-60 dönümle çifçilik yapanda hata gerçi benim o kadar da yok........... organik tarıma geçtik emoğlu sen rahat rahat ıspanağını ye...keser döner sap döner bizede bir gün elbet gün doğar çifci olarak o zaman ıspana nası yersin allah bilir genel olarak sade senin için demiyorum ayrıca bu ülkede hayvan krizi nasıl çıktı bak fakirim et yiyemiyor dedi baştaki bende diyorum fakir an... a... yesin millet damızlık hayvanlarını ineklerini kestirirken nerdeydi beyfendi 3 kuruş ufak çifçi kar edecek kes önünü ne güzel dünya be...yem fiyatları akaryakıt 0 tohum gübre girdileri yüzünden pahalı dur diyen yok destek veriyormuş 4000 tl ye mazot alıyoruz utanın be utanın verdiğiniz desteğin ...........daha neler var neler anlatılacak sayfa yetmez anlatmaya yazmaya vs vs.... noo*-*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EFE YUSUF, post: 421677, member: 34555"] [b]Ynt: Dünya Organik Tarım Kongresi 2014'te Türkiye'de[/b] malkaralı yusuf biz üreticiyiz anlamıyorsun bizi sana diyoruz ki gübre ilaç atmasan olmuyor atsan ilaçlasan öyle aç mı kalalım somaliye mi dönelim ayrıca üreticiye değil iktidara söylicen söylemene gerek yok türk milleti olarak aşırı sahteker olduğumuz için iki yakamız bi araya gelmiyor zaten kredi veriyor ödeyen yok fakir fukaya maaş veriyor beğenen yok çoklarını emekli etti sorsan ben çalıştım emekli oldum bi s..t..r git diyorum başka bi şey demiyorum..... ayrıca devlet malı deniz yemeyen keriz gözüyle baktığımız için ilerleyemiyoruz basit bi örnek vereyim hayvan kredisi ve destekli hayvan veriyorlar normal vatandaş alıp ödemiyor bunu. devlette 100 lerce küçük çifçiyle uğrşacağına büyük firmalara veriyor yani suç gene bizim anlıcanız yanlışları çok oma iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım 80 yıldır yenen bi ülkede 10 yılda bu kadar olur çifçiye bi b..... vermese de yapılanları görmeyecek kadar da kör değiliz herhalde zaten 50-60 dönümle çifçilik yapanda hata gerçi benim o kadar da yok........... organik tarıma geçtik emoğlu sen rahat rahat ıspanağını ye...keser döner sap döner bizede bir gün elbet gün doğar çifci olarak o zaman ıspana nası yersin allah bilir genel olarak sade senin için demiyorum ayrıca bu ülkede hayvan krizi nasıl çıktı bak fakirim et yiyemiyor dedi baştaki bende diyorum fakir an... a... yesin millet damızlık hayvanlarını ineklerini kestirirken nerdeydi beyfendi 3 kuruş ufak çifçi kar edecek kes önünü ne güzel dünya be...yem fiyatları akaryakıt 0 tohum gübre girdileri yüzünden pahalı dur diyen yok destek veriyormuş 4000 tl ye mazot alıyoruz utanın be utanın verdiğiniz desteğin ...........daha neler var neler anlatılacak sayfa yetmez anlatmaya yazmaya vs vs.... noo*-*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Dünya Organik Tarım Kongresi 2014'te Türkiye'de
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt