Dünya Yakıt Verimliliği Rekortmeni 8430'un yeni test sonuçları-karşılaştırması

Ynt: Dünya Yakıt Verimliliği Rekortmeni 8430'un yeni test sonuçları-karşılaştırması

Mektepli olunca farklı mı olacak bazı şeyler? Ayrıca fanatikliğinizi keşke itiraf etmeseydiniz. Yorumunuz da çok ilginç bu arada. ' ama traktörde john deere ninde 2. olduğunu biliyorum ' yorumunuz hakikatten ilginç. Bu yorum ile benim bir jd fanatiği olduğumu mu düşünüyorsunuz? Bakın görüyor musunuz ne kadar önyargılısınız. Size eğer biri hayır diyorsa hemen bir başkasının fanatiği mi olmalı?

Ynt: Dünya Yakıt Verimliliği Rekortmeni 8430'un yeni test sonuçları-karşılaştırması

diomedes link=topic=6633.msg91982#msg91982 date=1225664028' Alıntı:
Mektepli olunca farklı mı olacak bazı şeyler? Ayrıca fanatikliğinizi keşke itiraf etmeseydiniz. Yorumunuz da çok ilginç bu arada. ' ama traktörde john deere ninde 2. olduğunu biliyorum ' yorumunuz hakikatten ilginç. Bu yorum ile benim bir jd fanatiği olduğumu mu düşünüyorsunuz? Bakın görüyor musunuz ne kadar önyargılısınız. Size eğer biri hayır diyorsa hemen bir başkasının fanatiği mi olmalı?
john deere traktörlerini her platformda tartışırım...ön yargılı değilim...kalite makinalar...

benim fendt traktörlerine karşı fanatik olduğumu bütün site biliyor ..itiraf etmeme gerek yok zaten..aynı şekilde ford 5000 ne... fanatik olduğum traktörlerin doğru olduğuna inanıyorum...ama dünya fendt i takdir ediyor mu...araştıralım...

diomedes link=topic=6633.msg91987#msg91987 date=1225664417' Alıntı:
Ama en kalitelisi Fendt değil mi?
onu ben bilemem .. sadece benim şahsi görüşüm ...araştırın sorun...

Dünya çok büyük bir yer. Çok da çeşitli insan ve buna bağlı olarak da çok çeşitli görüş açıları var. Dünya da bir çok insan birçok farklı şeyleri takdir ediyor. BuRADAN nereye varmak istiyoruz anlayamadım. Arabanın icat olduğundan beri Mercedes gerçekten bir markadır. Ama toyota corolla da tekerleğin icadından bu yana en çok satan araba modelidir. Bakın burda dünya çok farklı şeyleri takdir ediyor örneğin. bu örnekten ne anlaşılabilir. Hangisi iyi hangisi kötü, iyi kötü hangi değerlere göre iyi kötü?

sen haklısın kardeşim...yorum yapmıyorum...

bak kardesım herkesın sahsı gorusu vardır sen fent mesela ben jd basksı tumosan der arastırın kalıte saglamlık ve performens hangı traktor daha ıyı sergılıyor ondan sonra tartısalım lutfen mesela natıonal georapıc mega makınalara gır bakılım orda neler var bakmanı tavsıye kardesım