/*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/
meskisehiri 09.06.2008 #2 Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ Bana da şöyle bişey lazım aslında... şety*-*
Y yanigli 09.06.2008 #3 Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ oyle bişey olcana 10 makinam olsum 5 gb rm 20 dual core islemci yeter cunku ona over clock olmaz ve servise gittimi bekle donecek diye
Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ oyle bişey olcana 10 makinam olsum 5 gb rm 20 dual core islemci yeter cunku ona over clock olmaz ve servise gittimi bekle donecek diye
B Bulduklu 09.06.2008 #4 Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ bilgisayar adami gecmis haliyle hizli olacak...
T tersakan 09.06.2008 #6 Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ süper bişey yaw ne yakar varya o ;D elektiriğede zam geldi ki buda mazot işine döndü ;D
Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ süper bişey yaw ne yakar varya o ;D elektiriğede zam geldi ki buda mazot işine döndü ;D
B bykangalli 12.06.2008 #7 Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ bana çok iyi olur artık pc çalışmıyo arada yeni klasrr filan açmıyo ;D ;D
Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ bana çok iyi olur artık pc çalışmıyo arada yeni klasrr filan açmıyo ;D ;D
S soundcarman 16.08.2008 #8 Ynt: /*--*/<Dünyanın en hızlı bilgisayarı>/*--*/ bunun olduğuna eminmisiniz