PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
Duster 4x4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Demirde" data-source="post: 1171075" data-attributes="member: 73854"><p>Yerden yüksekliği ve vize olayı gerçekten çok güzel fakat bagaj genişliği küçük , görsel olarak iç dizaynı ve kalitesi vasat. Özellik bakımından da düşük. Ama Doblo da bagaj kapasitesi oldukça iyi örnek veriyorum ben 500 kg gübre, 200 litre 250 litre mazot yükle bana mısın demiyor. Yakıtı zaten az , ayrıca çok seri araç. (105 veya 135 beygir için konuşuyorum) elektronik diferansiyel kilidi var trekking de bu da bana göre çok önemli bir ayrıntı. Ancak en büyük dezavantajı yerden yüksekliği duster e göre düşük. Vize her yıl yapılıyor. Ve panelvan geçiyor yani hız olarak da düşük. Ayrıca vergisi de gerçekten yüksek ve her sene de yükseliyor maalesef. Sırf arazi için alınacak ise duster iyi seçim olur. Fakat arazi , iş ve aile arabası olarak ise Doblo en iyisi olur diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Demirde, post: 1171075, member: 73854"] Yerden yüksekliği ve vize olayı gerçekten çok güzel fakat bagaj genişliği küçük , görsel olarak iç dizaynı ve kalitesi vasat. Özellik bakımından da düşük. Ama Doblo da bagaj kapasitesi oldukça iyi örnek veriyorum ben 500 kg gübre, 200 litre 250 litre mazot yükle bana mısın demiyor. Yakıtı zaten az , ayrıca çok seri araç. (105 veya 135 beygir için konuşuyorum) elektronik diferansiyel kilidi var trekking de bu da bana göre çok önemli bir ayrıntı. Ancak en büyük dezavantajı yerden yüksekliği duster e göre düşük. Vize her yıl yapılıyor. Ve panelvan geçiyor yani hız olarak da düşük. Ayrıca vergisi de gerçekten yüksek ve her sene de yükseliyor maalesef. Sırf arazi için alınacak ise duster iyi seçim olur. Fakat arazi , iş ve aile arabası olarak ise Doblo en iyisi olur diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
Duster 4x4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt