DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN

Ynt: DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN

sitemize hoşgeldiniz damperli çift ilave 4 tonluk 4 tekerlekli römorklarınızın fiyatı nedir acaba ?

alakazem_43 link=topic=60078.msg654077#msg654077 date=1353944538' Alıntı:
afedersiniz ama sizin başlığınızı ben neden bulayım ki? ben başlık bulacaksam sizden maaş alıyor olmam lazım.
Sevgili başkan07 braderim. Siteye hoşgeldiniz. Sizin gibi firma temsilcilerinin aramızda olması biz tarım sektöründe üretim tarafında bulunanlar için iyi bir gelişme.
Yanlış anlamayın ama burada bir kurumsal kimliği hele tarım sektöründe büyük bir firmayı temsil ettiğinizi belirtmişsiniz. Size inanıyoruz.
Sizden attığınız mesajlarda kurumsal ciddiyetle bağdaşan , insanlara bir sokak işportacısı gibi kanki modunda değilde samimi fakat düzeyli yaklaşmanızı bekliyoruz.
Bu sayede size olan güven duygumuz gelişir, sizden ürün satın alacak üyelerimiz mutlaka çıkacaktır. Sakın yanlış değerlendirmeyin sizi kırmadan sadece fikrimi söylemek istedim.

öncelikle hoşgeldin sitemize , 11 li arkası kesek kırıcılı çizel nerelerden su içiyo bi duysak ta ona göre arasak , adana teslimi

ufukk link=topic=60078.msg654243#msg654243 date=1353957630' Alıntı:
Sevgili başkan07 braderim. Siteye hoşgeldiniz. Sizin gibi firma temsilcilerinin aramızda olması biz tarım sektöründe üretim tarafında bulunanlar için iyi bir gelişme.
Yanlış anlamayın ama burada bir kurumsal kimliği hele tarım sektöründe büyük bir firmayı temsil ettiğinizi belirtmişsiniz. Size inanıyoruz.
Sizden attığınız mesajlarda kurumsal ciddiyetle bağdaşan , insanlara bir sokak işportacısı gibi kanki modunda değilde samimi fakat düzeyli yaklaşmanızı bekliyoruz.
Bu sayede size olan güven duygumuz gelişir, sizden ürün satın alacak üyelerimiz mutlaka çıkacaktır. Sakın yanlış değerlendirmeyin sizi kırmadan sadece fikrimi söylemek istedim.

ufuk abi neden benim yazıyı alıntı yaptın bu yorum bana değil sanırsam :)

alakazem_43 link=topic=60078.msg654436#msg654436 date=1353969049' Alıntı:
ufuk abi neden benim yazıyı alıntı yaptın bu yorum bana değil sanırsam :)
Yok braderim senin için değil , en son senin yazın vardı ondan öyle olmuş.