E S K İ Ş E H İ R F A N K U L Ü P

[size=14pt]E S K İ Ş E H İ R F A N K U L Ü P[/size]

y13b.jpg

y1b.jpg

y7b.jpg

y2b.jpg

y3b.jpg

y4b.jpg

y5b.jpg

y6b.jpg

y8b.jpg

y9b.jpg

y10b.jpg

y11b.jpg

y12b.jpg

y14b.jpg

y15b.jpg

y16b.jpg

y17b.jpg

y18b.jpg

y19b.jpg

y20b.jpg

y21b.jpg

y23b.jpg

y24b.jpg

y29b.jpg

y25b.jpg

y27b.jpg

: E S K İ Ş E H İ R F A N K U L Ü P

(KORAYCIGIM GELDİK YA YAZMAZ OLURMUYUZ YAZARIZ TABİİ....)
MUSTAFA ÇOK GÜZEL RESİMLER PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Eskişehir ' liler neredesiniz ya? Ankaralıların bölümde muhabbet kaynıyor bizde aktivite yok. :D

Kuyucaklı, Marksman, Avcı, Asarcıklı, Malıçlı nerelerdesiniz, hiç sesiniz çıkmıyor...

K

kuyucakli_26

[glow=red,2,300]BURDAYIM MUSTAFA KUSURA BAKMA GEÇ OLDU AMA ARKADAŞLAR YOLUNUZ DÜŞERSE HEPİNİZİ BEKLERİZ...AYRICA GÜZEL RESİMLER..[/glow]

9 - 10 yaşımda eskişehirde bulunmuştum . babamın işi nden dolayı . eskişehiri 2 üniversiteye sahip anadolu kenti olarak kutluyorum....

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=1588.msg22332#msg22332 date=1206914512' Alıntı:
Eskişehir ' liler neredesiniz ya? Ankaralıların bölümde muhabbet kaynıyor bizde aktivite yok. :D

Kuyucaklı, Marksman, Avcı, Asarcıklı, Malıçlı nerelerdesiniz, hiç sesiniz çıkmıyor...

WALLA MUSTAFA BU KONU HAKKINDA NE DİYELİMKİ SÖZLERLE ANLATILAMAZ ESKİŞEHİR...............

eskişehirin nüfus olarak en büyük ilçesi hangisi ?

Ynt: E S K İ Ş E H İ R F A N K U L Ü P

Mustafa abi doğru söylüyorsun hemen coşturalım klübümüzü alk-*s alk-*s *098*- .Haydi tüm eskişehirlileri bekliyoruz.Bu arada şehrin en güzel manzaralarının resimleri eline sağlık

Ynt: E S K İ Ş E H İ R F A N K U L Ü P

[glow=red,2,300]saol mustafa güzel paylaşım bende bi eskişehirli olarak çok beğendim[/glow] oksa-*