EFSANE, BUDUR...

Ynt: EFSANE, BUDUR...

pamukçu link=topic=9229.msg96735#msg96735 date=1226859457' Alıntı:
Efsane olma şartlarını tek bir vasfıyla değil; bütün yönleriyle taşıyan traktör...
ewet kardeş efsane....cok güzel bi traktr...bende kullanyrm ama.....2001 i falan olcak daha güzel...snede hangi traktrler war

KoCa YöRüK link=topic=9229.msg96736#msg96736 date=1226859566' Alıntı:
ewet kardeş efsane....cok güzel bi traktr...bende kullanyrm ama.....2001 i falan olcak daha güzel...snede hangi traktrler war

Evet arkadaşım kullanıp değerini bilmeyenler olacağını hiç sanmıyorum... bazen olmadık sözler söylenebiliyor ama... Zannederim hiç tanımayanlar tarafından...

güzel makina 398 ler kim ne derse desin ama yolda kullanıldığı zaman çok yakıyor bu makinayı tarladan çıkarmayacaksın. paylaşım için tşk.

yolda,tarlada ,sert toprakta nere olursa olsun 398 bu başka makineye benzemez SÜPER SÜPER 398 i anlatacak kelime yok mükemmel desen harika desen yetmiyor kardeşim anlatmı yor bu kelimeler bunları bilmek için yaşamak gerek bunun içinde 398 in olması gerek olmayan o tadı bilemez.biraz abarttım ama abartılacak kadar da var ben yeni bi tane attım resim bakarsan kardeş benim deil ama benim motor u da atacagım