EFSANE GERİ DÖNDÜ !

1.serendipityThumb.JPG

3.serendipityThumb.JPG

Anadolu toprakları EFSANE sine yeniden kavuşuyor…

Türk sanayiine ve türk tarımına damgasını vuran UZEL markası traktörlerin üretimi verilen aranın ardından yeniden başladı.

Bayilerimiz ve yıllardır markasından ödün vermeyen çiftçilerimiz şimdiden UZEL traktörlerinin bölgelerine ulaşımını sabırsızlıkla bekliyorlar.

Uzel markalı traktörlerin üretimini gerçekleştirmekte olan operasyon firması üretimi kademeli olarak artıracak ve bu yıl içerisinde piyasaya arzu edilen miktarda ürün vermeye çalışacak.

Yapılamaz denileni yapan, inanmayanları yanıltan, durdurmaya çalışanları hayal kırıklığına uğratan, bu yolda azimle ve meşakkatle çalışan, emeği geçen herkesi kutluyoruz.

Ynt: EFSANE GERİ DÖNDÜ !

stoklarında parçaları uzel traktör adı altında satacakta sonrası ne olacak o önemli...şahsen uzelin kapanmasına üzülmüştüm.Türkiye de mf nin güçlü olması uzel sayesindedir..inşallah bu girişimi sonuç werir.

Ynt: EFSANE GERİ DÖNDÜ !

walla çok sevindim yaa artık yedek parçalarda gelir herhalde ::)
benim motorun gaz teli koptu geçenlerde yenisini bulamadım bende bisikletten fren teli söküp taktım ;D