ekim dediğin böyle yapılır

Ynt: ekim dediğin böyle yapılır

tek parca 500-1000arası tarla cok babamın koyunde 1600donum tek parca bile var...paylasım ıcın tskurler boyle mıbzerın ektıgı mahsulude buyuk tablalı bıcerler bıcer

yuh be daha neler görecez. Bir gidişte kaç dönüm yer ekiyo acaba. paylaşım için tşk.

Paylaşım için sağol....Bi dahaki döndüğünde ağaca gelcek dünyanın metresini üstüne tekrar ekecek yazık o tohuma.. ;D

vayy bee.gerçekten replik bir konu olmuş.harika resimler.bittim resmen ya.300 dönüm tek parçanın hergini yaptım ölmüştüm.buralara girsek tüm sene çıkamayız galiba.....

_FaTıH_ link=topic=8300.msg90041#msg90041 date=1225312485' Alıntı:
vayy bee.gerçekten replik bir konu olmuş.harika resimler.bittim resmen ya.300 dönüm tek parçanın hergini yaptım ölmüştüm.buralara girsek tüm sene çıkamayız galiba.....
bzm koyde 800 donum tek parca var adamlar 4 mıbzerle gırıyorlar hepsının arkasında bırer kamyon...goruntu super oluyor

bizim köyde tek parça 3500 dönüm yeri olan biri var adam da 17 traktör var buğday ekerken görmedim ama ayçiçeği ekerken gördüm 17 si de 2 günde ekiyolar ve 3 biçerdöverle 2 günde biçiyolar