PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
EKİNLERİN 1. SUYU VE ÇİNKO SÜLFAT UYGULAMASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 542610" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: EKİNLERİN 1. SUYU VE ÇİNKO SÜLFAT UYGULAMASI</strong></p><p></p><p><strong> Bütün arkadaşlara abilere yorumları için teşekkürler,çinkoyu normalde kazanla sıvı olanlarından atıyorduk bu yıl ilkdefa gübre şeklinde uyguluyorum çinko özellikle buğdayın kalitesini artırıyor millet harmanda değirmen değirmen borsa vs. gezerken biz piyasa değerlerinden yüksek bedele istediğimiz yere veriyoruz,bu yıl ekinler her yılki gibi değil güz soğuk geçtiği için seyreklik var ve zayıfta biraz ama emek veriyorum İnşallah Rabbim iyi mahsul verir.Normalde 1. suda dekar bazında 20 kgr üre 2.suda 20 kgr amonyum sülfat ve 3. suda 20 kgr 33 nitrat uyguluyoruz ama bu sefer çinko atıyorum amanyum sülfatı dekara 10 kgr düşüreceğim.Toprağım ilaçcı nasıl atacağım muamma daha netleşmedi işlerden fırsat bulursam holderle atmayı düşünüyorum Bbam geçen yıl kazanla atmıştı iyide sonuç aldı ama masraflı oluyor o şekilde miktarı fazla atmak gerekiyor,hoderle atarsam hümik-fuvik asitle birlikte atmayı düşünüyorum.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 542610, member: 17222"] [b]Ynt: EKİNLERİN 1. SUYU VE ÇİNKO SÜLFAT UYGULAMASI[/b] [b] Bütün arkadaşlara abilere yorumları için teşekkürler,çinkoyu normalde kazanla sıvı olanlarından atıyorduk bu yıl ilkdefa gübre şeklinde uyguluyorum çinko özellikle buğdayın kalitesini artırıyor millet harmanda değirmen değirmen borsa vs. gezerken biz piyasa değerlerinden yüksek bedele istediğimiz yere veriyoruz,bu yıl ekinler her yılki gibi değil güz soğuk geçtiği için seyreklik var ve zayıfta biraz ama emek veriyorum İnşallah Rabbim iyi mahsul verir.Normalde 1. suda dekar bazında 20 kgr üre 2.suda 20 kgr amonyum sülfat ve 3. suda 20 kgr 33 nitrat uyguluyoruz ama bu sefer çinko atıyorum amanyum sülfatı dekara 10 kgr düşüreceğim.Toprağım ilaçcı nasıl atacağım muamma daha netleşmedi işlerden fırsat bulursam holderle atmayı düşünüyorum Bbam geçen yıl kazanla atmıştı iyide sonuç aldı ama masraflı oluyor o şekilde miktarı fazla atmak gerekiyor,hoderle atarsam hümik-fuvik asitle birlikte atmayı düşünüyorum.[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
EKİNLERİN 1. SUYU VE ÇİNKO SÜLFAT UYGULAMASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt