Herkese merhaba senelik izinde fırsat buldukça ekipmanları boyadım 

Teşekkür ederim arkadaşlar bu arada eski boyayı kazımak için dot3 hidrolik fren yağı kullanabilirsiniz fırça ile sürüp yarım saat bekleyince kendiliğinden kabarıyor bilgiyi veren arkadaşa tekrar teşekkürler
Herkese merhaba senelik izinde fırsat buldukça ekipmanları boyadım [emoji846]
Evet boya tabancası kullandımBoya makinası ile mi boyadınız acaba çok güzel olmuş
Evet boya tabancası kullandım
Merhaba boyarsın iki sıkınca elin alışır mesafeyi ayarlayınca boya akmadımı tamam. Tabanca üstten depolu altan olursa boya azalınca dibinde kalıyor çekmiyor. İlçede oto ve farklı daha dayanıklı boya olmadığı için normal yağlı boya kullandım Mibzerin yeşil yerlere 4 kilo gitti. Eski boyayı kazımak için dot 43 hidrolik fren yağı kullandım fırça ile sürüp bir saat kadar bekleyince kabartıyor kazıdıktan sonra su ile yıkayıp boyarsın. Dikkat edilecek husus yağlı boyayı tabancadan rahat geçecek şekilde tiner ile inceltmek gerekiyor yoksa memeyi tıkar bir daha doldur boşalt uğraştırır. İş bitimindede boyayı tam bitirip tiner koyup temizlenmesi gerekiyor. Kolay gelsinBende boyamayı düşünüyorumda çok kararsızım. Yani becerebilirmiyim. Boya tabancası alıcam.eski boyaları temizlemem lazım. Tavsiyelerin ne acaba yardımcı olabilirmisin
Merhaba boyarsın iki sıkınca elin alışır mesafeyi ayarlayınca boya akmadımı tamam. Tabanca üstten depolu altan olursa boya azalınca dibinde kalıyor çekmiyor. İlçede oto ve farklı daha dayanıklı boya olmadığı için normal yağlı boya kullandım Mibzerin yeşil yerlere 4 kilo gitti. Eski boyayı kazımak için dot 43 hidrolik fren yağı kullandım fırça ile sürüp bir saat kadar bekleyince kabartıyor kazıdıktan sonra su ile yıkayıp boyarsın. Dikkat edilecek husus yağlı boyayı tabancadan rahat geçecek şekilde tiner ile inceltmek gerekiyor yoksa memeyi tıkar bir daha doldur boşalt uğraştırır. İş bitimindede boyayı tam bitirip tiner koyup temizlenmesi gerekiyor. Kolay gelsin
Rica ederim elektrikli hiç kullanmadım onun için ne desem yalan olur. Bendeki havalı. Birde düzeltme yapayım dot 3 yerine 43 yazmışımEyvalalh sağolasın çok açıklayıcı olmuş boya tabancası tavsiyen var mı.ben internetten 300 civarı bişey var onu almayı düşünüyorum elektrikli