Ekiz Ekmeklik Bugday Nasildir

Iyi günler yeni bi tohum buldum ekiz ekmeklik bugday ankara kalecik de tarlalarımiz artık eskisi gibi değil kurak geçiyor sizce bu tohum nasıldır kurakliga dayanır mı dönümüne kac kg verir kurak koşulda

Ekiz buğdayı konyada Alp tarıma 6 senedir sözleşmeli tohumluk üretiyoruz. Suluda 1000 m2 de 600-800 kg arası alıyoruz. Kuruya nadasa 1 sene ektim 400 kg aldım. Boylu, soğuğa ve hastalıklara dayanıklı. Biraz geçcidir. İyi bir buğday olmasa bunca yıl ekmezdim. Tavsiye ederim

Ekiz buğdayı konyada Alp tarıma 6 senedir sözleşmeli tohumluk üretiyoruz. Suluda 1000 m2 de 600-800 kg arası alıyoruz. Kuruya nadasa 1 sene ektim 400 kg aldım. Boylu, soğuğa ve hastalıklara dayanıklı. Biraz geçcidir. İyi bir buğday olmasa bunca yıl ekmezdim. Tavsiye ederim
Teşekkür ederim abi peki taban gübresi ne tavsiye edersin şimdiye kadar hep 20 20 kullandık