PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ekonomik İstikrar Kalkanı paketinde tarım ve çiftçi yer almadı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1325165" data-attributes="member: 6672"><p>Ya benim anlamadığım konu şu</p><p>Simdi bu hastalık 15 aralık 2019 da cıktı</p><p>Sonrasında bircok ülkeye yayıldı </p><p>Aradan 3 aydan fazla zaman geçmesine rağmen türkiye ne gibi önlem aldı hiçccc</p><p>11 mart günü saglık bakanı saat 21 00 da aciklama yaptı şuana kadar ülkemizde vaka rastlanmadı diye aynı akşam saat 22 civarı </p><p>Sonrasında merkez bankası virus olan ülkelere 50 milyar dolar yadım yapcam dedimi dedi aynı gece saglık bakanı saat 00:30 da 1 vatandaşımızda vaka pozitif ciktı dedi ve 1 gün sonra 2 30 50 100 200 bu seneryonun sonu yok ben böyle bi hastalıgın olduna inanmıyorum coronodan 2 kişı mormal giripten bilmem kac kisı ölüyor</p><p>Dün acıklanan paketlerin içinde ALLAH aşkına otel vergisi ucak la seyahat tatil ev alım kıredisi falan filan gereklimiydi sen ciftciyi ureticiyi düsün sezon baslamak üzere bize her şeyden önce üretim lazım eksikler varsa tamamlayın </p><p>Ben ilk günde inanmadım şimdide inanmıyorum böyle bişeyin olduna </p><p>Hani ülkede para yoktu 100 milyar para nerden geldi ozaman...?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1325165, member: 6672"] Ya benim anlamadığım konu şu Simdi bu hastalık 15 aralık 2019 da cıktı Sonrasında bircok ülkeye yayıldı Aradan 3 aydan fazla zaman geçmesine rağmen türkiye ne gibi önlem aldı hiçccc 11 mart günü saglık bakanı saat 21 00 da aciklama yaptı şuana kadar ülkemizde vaka rastlanmadı diye aynı akşam saat 22 civarı Sonrasında merkez bankası virus olan ülkelere 50 milyar dolar yadım yapcam dedimi dedi aynı gece saglık bakanı saat 00:30 da 1 vatandaşımızda vaka pozitif ciktı dedi ve 1 gün sonra 2 30 50 100 200 bu seneryonun sonu yok ben böyle bi hastalıgın olduna inanmıyorum coronodan 2 kişı mormal giripten bilmem kac kisı ölüyor Dün acıklanan paketlerin içinde ALLAH aşkına otel vergisi ucak la seyahat tatil ev alım kıredisi falan filan gereklimiydi sen ciftciyi ureticiyi düsün sezon baslamak üzere bize her şeyden önce üretim lazım eksikler varsa tamamlayın Ben ilk günde inanmadım şimdide inanmıyorum böyle bişeyin olduna Hani ülkede para yoktu 100 milyar para nerden geldi ozaman...? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ekonomik İstikrar Kalkanı paketinde tarım ve çiftçi yer almadı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt