PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ektiğim atalık tohumlar uyum sağlamadı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1287165" data-attributes="member: 25443"><p>Bende çavdar hiç ekmedim Rıfkı abi</p><p>Ama sen elindeki tohumlarla erken ekimi dene aralik ayı baya geç</p><p>Bir çeşidinin karakterini bilmek ogrenmek önemli erkenmi seviyor geçmi seviyor kurak mi yağış mi zayif toprağa uygunmu iyi toprak mi seviyor bunlar önemli</p><p>Sonra her yıl farklı olabiliyor bazı yıl yağış bazı yıl kurak bazı yıl uygun</p><p>Hububatta bence munavebe cok önemli çiçek yerine hububat bakla yerine susam yerine hububat çok uygun</p><p>Eskiler susam bakla cok ekerlerdi</p><p>Bak burada Manisa li arkadaş paylaştı Buğdayda 1 ton verim domates yerinden sulu tarim</p><p>Ben hayvancilik yaptığım için bu yıl zayif yerlete ot ekecegim yine en iyi verim ot ile alıyoruz reygras yakın yerleri otlatiyoruz uzakları taneye yada ota biciyoruz</p><p>Ben karlı olmasada muvebe icin zayıf yerlerede çiçek ekiyorum sonra buğday sonra arpa en sonra tekrar çiçek </p><p>Çiçek ekmeyince verim cok düşüyor</p><p>Yani demek istediğim yerler yoruluyor organik madde yönünden yipraniyor hububat ektim deyince ney yerine ektin cok önemli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1287165, member: 25443"] Bende çavdar hiç ekmedim Rıfkı abi Ama sen elindeki tohumlarla erken ekimi dene aralik ayı baya geç Bir çeşidinin karakterini bilmek ogrenmek önemli erkenmi seviyor geçmi seviyor kurak mi yağış mi zayif toprağa uygunmu iyi toprak mi seviyor bunlar önemli Sonra her yıl farklı olabiliyor bazı yıl yağış bazı yıl kurak bazı yıl uygun Hububatta bence munavebe cok önemli çiçek yerine hububat bakla yerine susam yerine hububat çok uygun Eskiler susam bakla cok ekerlerdi Bak burada Manisa li arkadaş paylaştı Buğdayda 1 ton verim domates yerinden sulu tarim Ben hayvancilik yaptığım için bu yıl zayif yerlete ot ekecegim yine en iyi verim ot ile alıyoruz reygras yakın yerleri otlatiyoruz uzakları taneye yada ota biciyoruz Ben karlı olmasada muvebe icin zayıf yerlerede çiçek ekiyorum sonra buğday sonra arpa en sonra tekrar çiçek Çiçek ekmeyince verim cok düşüyor Yani demek istediğim yerler yoruluyor organik madde yönünden yipraniyor hububat ektim deyince ney yerine ektin cok önemli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ektiğim atalık tohumlar uyum sağlamadı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt