PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Elektrik zammı 🤔
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erenkilic" data-source="post: 1294483" data-attributes="member: 60079"><p>Kazdağlarında siyanürle altın arama yeni değil yıllardır var ama dile gelmedi. Ben kazdağlarının eteklerinde yaşıyorum. Öbür yüzünde bayramiç var o tarafta altın araması yapıldı hatta anlatılanlara göre bir doktor o tarafta dağların eteğindeki köylerden su numuneleri alıp analize gönderiyor ve suda ağır metal çıkıyor. Doktor birkaç kez u işi kurcalamaması konusunda uyarılmış devam edince önce bizim ilçeye her gün nöbet yazmışlar adam gidip gelmiş usanmamış ama sonunda burdan gönderilmiş. Bu dağlar oksijen yoğunluğu bakımından dünyada 3.cü ama maalesef talan ediliyor. Planlı bir sürü termik santral yapılacak bunlardan birisi de bizim komşu köye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erenkilic, post: 1294483, member: 60079"] Kazdağlarında siyanürle altın arama yeni değil yıllardır var ama dile gelmedi. Ben kazdağlarının eteklerinde yaşıyorum. Öbür yüzünde bayramiç var o tarafta altın araması yapıldı hatta anlatılanlara göre bir doktor o tarafta dağların eteğindeki köylerden su numuneleri alıp analize gönderiyor ve suda ağır metal çıkıyor. Doktor birkaç kez u işi kurcalamaması konusunda uyarılmış devam edince önce bizim ilçeye her gün nöbet yazmışlar adam gidip gelmiş usanmamış ama sonunda burdan gönderilmiş. Bu dağlar oksijen yoğunluğu bakımından dünyada 3.cü ama maalesef talan ediliyor. Planlı bir sürü termik santral yapılacak bunlardan birisi de bizim komşu köye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Elektrik zammı 🤔
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt