PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Elektrikli Traktör!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Stronger" data-source="post: 1357738" data-attributes="member: 43759"><p>Traktörün birleştirme işini yapan firma yetkilisi ile yapılan röportajda 8 saat tam kapasite çalışma için gerekli olan batarya 400.000 tl civarı demişti. Şimdi ki kur ile 550.000 tl. Dediğiniz gibi bu bataryalar her yıl verim kaybı yaşıyor ve 5 yılda değişmesi lazım. </p><p></p><p>Uzun lafın kısası sadece yıllık batarya maliyeti 120.000 tl. Kim yılda 120.000 tl lik batarya parası ödemek ister. Evet az bir elektrik ile çok is yapıyor ancakkkk sorun elektrik parası değil. Sorun batarya maliyeti. O yüzden bu traktörü devlet yapabilir ama aklı olan alıp kullanmaz. Çünkü ekonomik değil. Ben iişim siyasi yönünden çok mühendisllik olarak değerlendirdim. Sizlerinde düşüncelerini duymak isterim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stronger, post: 1357738, member: 43759"] Traktörün birleştirme işini yapan firma yetkilisi ile yapılan röportajda 8 saat tam kapasite çalışma için gerekli olan batarya 400.000 tl civarı demişti. Şimdi ki kur ile 550.000 tl. Dediğiniz gibi bu bataryalar her yıl verim kaybı yaşıyor ve 5 yılda değişmesi lazım. Uzun lafın kısası sadece yıllık batarya maliyeti 120.000 tl. Kim yılda 120.000 tl lik batarya parası ödemek ister. Evet az bir elektrik ile çok is yapıyor ancakkkk sorun elektrik parası değil. Sorun batarya maliyeti. O yüzden bu traktörü devlet yapabilir ama aklı olan alıp kullanmaz. Çünkü ekonomik değil. Ben iişim siyasi yönünden çok mühendisllik olarak değerlendirdim. Sizlerinde düşüncelerini duymak isterim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Elektrikli Traktör!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt