Elinizden bırakamayacaksınız!

Elinizden bırakamayacaksınız!
MCU675300000.jpg

John Deere'dan hem küçüklere hem de büyüklere harika bir deneyim! Uzaktan kumandalı bu mükemmel model traktör ile keyifli dakikalar sizleri bekliyor.

Ürünün Temel Özellikleri:

* 1:32 ölçekli uzaktan kumandalı 6000 serisi die-cast model traktördür.
* Dümenleme, sürüş, ışıklar, göstergeler, arka ekipman kontrolü gibi özellikleri vardır ve çok fonksiyonlu uzaktan kumandadan kontrol edilebilmektedir.
* Şarj edilebilir batarya ve adaptörü dahildir. Diğer tüm SIKU tarım ekipmanlarına uyumludur.

Ynt: Elinizden bırakamayacaksınız!

Ben buna benzer ama sikunun olmayan (oda kumandalı) bi Fendt 926+ sıvı göbre tankı+ römork gördüm...Fiyatı 287 YTL idi..

ÖZzGÜR link=topic=7928.msg83185#msg83185 date=1223578021' Alıntı:
Ben buna benzer ama sikunun olmayan (oda kumandalı) bi Fendt 926+ sıvı göbre tankı+ römork gördüm...Fiyatı 287 YTL idi..
Elinde FENDT ' in o model traktörünün fotoğrafı varsa paylaşırmısın... Teşekkürler..

ama mukemmel bısı yaw ben bu yasımda bıle butun gun oynarım onunla kumda :D :D

1-2 aydır inceliyorum siteyi. yazdığınız yazılara bakıyorum.katılmak istediğim konularda yorumlar yapıyorum. çok hoşuma gitti siteniz.yaptığınız çok güzel birşey. her zaman buralarda olacağım.

AMAN BİZİM ÇOCUKLAR GÖRMESİN,,TUTTURURLAR ŞİMDİ AL DİYE,,,,

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt