Eminbey

Arkadaşlar ben bu sene deneme amaçlı 300 dönüm eminbey makarnalık buday ektim daha önce eken varmı kızıltanla kıyaslandığında hangisi daha verimlidir

Arkadaşlar ben bu sene deneme amaçlı 300 dönüm eminbey makarnalık buday ektim daha önce eken varmı kızıltanla kıyaslandığında hangisi daha verimlidir
Kiziltaninin kardeslemesi emin beye gore daha guzel emin beyi bir kac kilo fazla ektiysen ayni olur emin bey kiziltandan cok kaliteli bugday verimide heme hemen ayni ben 3 yildir ikisinide ekiyorum

Bende iki senedir kızıltan ekiyordum geçen sene kuraklıktan dolayı çıkışta sorun oldu ve içanadolu bölgesine eminbeyin daha ugun olduğunu tesbit ettim umarım sorun olmaz

4 yıldan beri eminbey ekiyoruz su tutma kapasitesi yüksek olan toprak yapısına sahip olan arazilerde çok güzel verim ve kalite yapıyor, kumsal arazilere ekmenizi tavsiye etmem