PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
En Çok Satılan Traktör Markası Hangisi? Ağustos 2020
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1366253" data-attributes="member: 81902"><p>Aynen çevreme bakıyorum 55 haneşik köyde sadece 5 kişide 500ve üstünde var kalanları 20 ile 110 dölüm arası nda hayvanı olanlarda sattı yanılmıyorsam 10kişide hayvan ya kaldı yada daha az köyde bir iki genç kaldı hepsi dışarıda çalışmakta parçalanmayada devam ediyoruz bu siyaset değil y@şam savası. Hergecen gün gelirimiz vede paramız deher kaybediyor dahada kötü olaca eskiden 350 ile 450 kg bugday alıyorduk son 10 sene iyiydi bu sene 150 ile 70 kg alanda oldu kısmet diyelim elden birşey gelmez masrafları azaltmalıyız ne kadar dayanırız bilemem bereket çiftçilikten geçinmiyoruz geçen sene den 1 tl kalmadı sadece kendi 28li çekili diskoramı verip 32 hidroliklisini almıştım 5000üst verip bu sende 6350 ye 15li tiller aldım bu senedende 7000 gibi kalır 80 dölüme buğdayları satmadım 12 ton çıktı 50 dölümden 10 tonu satılacak sadece çiftçilikle geçinenlerde hayvan vs devam edecek geçinemeyende fabrika köşelerinde çalışacak 2 iş yapacak ayağını yorganına göre uzatsanda dışarıda yağı değişecek traktörün bakımı var vs arıza çıkarsa sat bir tarla devam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1366253, member: 81902"] Aynen çevreme bakıyorum 55 haneşik köyde sadece 5 kişide 500ve üstünde var kalanları 20 ile 110 dölüm arası nda hayvanı olanlarda sattı yanılmıyorsam 10kişide hayvan ya kaldı yada daha az köyde bir iki genç kaldı hepsi dışarıda çalışmakta parçalanmayada devam ediyoruz bu siyaset değil y@şam savası. Hergecen gün gelirimiz vede paramız deher kaybediyor dahada kötü olaca eskiden 350 ile 450 kg bugday alıyorduk son 10 sene iyiydi bu sene 150 ile 70 kg alanda oldu kısmet diyelim elden birşey gelmez masrafları azaltmalıyız ne kadar dayanırız bilemem bereket çiftçilikten geçinmiyoruz geçen sene den 1 tl kalmadı sadece kendi 28li çekili diskoramı verip 32 hidroliklisini almıştım 5000üst verip bu sende 6350 ye 15li tiller aldım bu senedende 7000 gibi kalır 80 dölüme buğdayları satmadım 12 ton çıktı 50 dölümden 10 tonu satılacak sadece çiftçilikle geçinenlerde hayvan vs devam edecek geçinemeyende fabrika köşelerinde çalışacak 2 iş yapacak ayağını yorganına göre uzatsanda dışarıda yağı değişecek traktörün bakımı var vs arıza çıkarsa sat bir tarla devam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
En Çok Satılan Traktör Markası Hangisi? Ağustos 2020
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt