en kolay rasyon hazırlama buyrun

exelde basit bir anlatım var arastırdım kolay baya

Resimler ve ekler

• sut.xlsx
    24.3 KB · Görüntüleme: 134
  • sut.xlsx
    24.3 KB · Görüntüleme: 97
Ynt: en kolay rasyon hazırlama buyrun

yazılım rasyon hesabını doğru gösteriyor, bu yazılım ile hesaplanan rasyonda mineral (kalsiyum-fosfor, magnezyum)-vitamin (A/D vitaminleri) bakımından eksiklik varsa giderilmesi gerekir. yazılımın nereden alındığı belirtilmeli.

behcet arı link=topic=86747.msg1040434#msg1040434 date=1448893514' Alıntı:
yazılım rasyon hesabını doğru gösteriyor, bu yazılım ile hesaplanan rasyonda mineral (kalsiyum-fosfor, magnezyum)-vitamin (A/D vitaminleri) bakımından eksiklik varsa giderilmesi gerekir. yazılımın nereden alındığı belirtilmeli.
yazın arastırma yapıup ındırmıstım kaynak hangı sıte oldugunu bılmıyorum bunun bi farklısı besı ıcın var ıstersenız onaa bakın'1

Resimler ve ekler

• besi.xlsx
    21.2 KB · Görüntüleme: 62
  • besi.xlsx
    21.2 KB · Görüntüleme: 49

Arkadaşlar Bereket Tv de Benin Çifliğim programının 16. bölümünde Süt sığırlarında Rasyon formülasyonunu detaylı ve bilgisayar üzerinden görsel olarak anlattık,önümüzdeki haftalarda çıkacak takip edin.