PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
enter 624
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özfer10" data-source="post: 1328300" data-attributes="member: 87167"><p>kardeşim benim enter baba yadigarı 15 yıldan beri babamdaydı.ben geçen sene arazi aldım 60 dönüm. sonra traktör ihtiyaç oldu gittim kendine temiz john deere 1120 aldım . ben traktör aldıktan sonra babam ben traktörü satıyorum dedi. galerici ile telefonda pazarlık yapıyordu. 4000 tl anlaştılar. bende duydum 4000 tl traktör mü satılır dedim. tamam 4000 tl ben alıyorum dedim verdim parasını aldım. traktöe çalışıyor ama bakımsız. bakımları yaparsam taş gibi olur. en kötü ihtimal arkasına takarım su tankerini su çeksin dursun dedim. şiimdi parçalarını alacagım kendim toplayacagım. elimden gelir ustalık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özfer10, post: 1328300, member: 87167"] kardeşim benim enter baba yadigarı 15 yıldan beri babamdaydı.ben geçen sene arazi aldım 60 dönüm. sonra traktör ihtiyaç oldu gittim kendine temiz john deere 1120 aldım . ben traktör aldıktan sonra babam ben traktörü satıyorum dedi. galerici ile telefonda pazarlık yapıyordu. 4000 tl anlaştılar. bende duydum 4000 tl traktör mü satılır dedim. tamam 4000 tl ben alıyorum dedim verdim parasını aldım. traktöe çalışıyor ama bakımsız. bakımları yaparsam taş gibi olur. en kötü ihtimal arkasına takarım su tankerini su çeksin dursun dedim. şiimdi parçalarını alacagım kendim toplayacagım. elimden gelir ustalık [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
enter 624
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt