PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erdoğan’ın ‘müjde’ diye duyurduğu elektrikli traktör iptal edildi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ysfbarann" data-source="post: 1433114" data-attributes="member: 95585"><p>Umarim sen haklisindir ama halen traktörler icin vakit var. Elektriki arac uretilmeye başladiğindan beri tesla veya x marka uretirken argedeyken audi mersedes toyota vw grubu onlarimi izledi hayir onlarda bu konuda arge yapti hatta bircok marka dizel motor konusunda yeni tip dizel motor icin argeye para harcamiyor. Tamamen elektriye dönmüş vaziyette bunun yaninda john deere gibi traktör dünyasinin ilk 5 arasinda olan bir şirket kendi civatasini bile kendi üreten bir şirket şuanda elektrik traktör bu koşullara uygun olsa ilk onlar yapicagina inaniyorum.geride kalamaz attigim videoda dedikleri gibi dizel traktörlerin önünde halen büyük bir gelecek var. Saten faz 5 teler ciddi bir emisyon düsüruldu faz 6 olur bir şeyler olur en az 10 yil daha gider. Sonra elektrili ciksa bile onu ilk türk cifrcilerinin kullanicağinida düsünmuyorum. 4 5 yildir elektrikli araçlar var kac tane görüyoruz yollarda 10 yilda ulkemizde yayginlaşmaya başlasa 20 yil demektir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ysfbarann, post: 1433114, member: 95585"] Umarim sen haklisindir ama halen traktörler icin vakit var. Elektriki arac uretilmeye başladiğindan beri tesla veya x marka uretirken argedeyken audi mersedes toyota vw grubu onlarimi izledi hayir onlarda bu konuda arge yapti hatta bircok marka dizel motor konusunda yeni tip dizel motor icin argeye para harcamiyor. Tamamen elektriye dönmüş vaziyette bunun yaninda john deere gibi traktör dünyasinin ilk 5 arasinda olan bir şirket kendi civatasini bile kendi üreten bir şirket şuanda elektrik traktör bu koşullara uygun olsa ilk onlar yapicagina inaniyorum.geride kalamaz attigim videoda dedikleri gibi dizel traktörlerin önünde halen büyük bir gelecek var. Saten faz 5 teler ciddi bir emisyon düsüruldu faz 6 olur bir şeyler olur en az 10 yil daha gider. Sonra elektrili ciksa bile onu ilk türk cifrcilerinin kullanicağinida düsünmuyorum. 4 5 yildir elektrikli araçlar var kac tane görüyoruz yollarda 10 yilda ulkemizde yayginlaşmaya başlasa 20 yil demektir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erdoğan’ın ‘müjde’ diye duyurduğu elektrikli traktör iptal edildi!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt