PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erdoğan’ın ‘müjde’ diye duyurduğu elektrikli traktör iptal edildi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1433140" data-attributes="member: 80948"><p>Hammadde den bahsetmiyorum.Hammadde ile yerli olunuyorsa Türkiye den demir çelik gidiyor avrupa ve abd ye o zaman otomobiller yerli oluyor demektir.Teknoloji yerli olucak.Pazarlama yerli olucak.Bugün üretilen TOGG o paralarla satılabilecek mi ? Zaten sen ben biz gibi adamlar alamıyacağız orasını geçtim.Hangi pazarda satarsınız ? Mercedes Honda Tesla BWM Renault Fiat gibi markalarla aynı fiyatta üreteceksiniz ve onlardan daha iyi olucaksınız ? Bu beklenti boş bir beklenti.Yine söyliyeyim bizden daha kötü ekonomiye sahip olan ülkeler kendi otomobilini üretmişti.Enflasyona karşı halkı taşıtsız bırakmamak için.Togg ile bunu yapabilirler Çin de bir çok insan yerli firmaların ürettiği piyasa altında otomobilleri kullanıyor.Tesla 1 milyon TL ise 250 300 Bin TL ye satışı yapılır.O zaman tamam dersin ama bunlar uluslararası satış hayali sunuyor.Yine kandırmaca diye bu sebeple diyorum.Herşey hazır ve toplama gelip montaj yapılıyor.Bunda yerlilik göremiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1433140, member: 80948"] Hammadde den bahsetmiyorum.Hammadde ile yerli olunuyorsa Türkiye den demir çelik gidiyor avrupa ve abd ye o zaman otomobiller yerli oluyor demektir.Teknoloji yerli olucak.Pazarlama yerli olucak.Bugün üretilen TOGG o paralarla satılabilecek mi ? Zaten sen ben biz gibi adamlar alamıyacağız orasını geçtim.Hangi pazarda satarsınız ? Mercedes Honda Tesla BWM Renault Fiat gibi markalarla aynı fiyatta üreteceksiniz ve onlardan daha iyi olucaksınız ? Bu beklenti boş bir beklenti.Yine söyliyeyim bizden daha kötü ekonomiye sahip olan ülkeler kendi otomobilini üretmişti.Enflasyona karşı halkı taşıtsız bırakmamak için.Togg ile bunu yapabilirler Çin de bir çok insan yerli firmaların ürettiği piyasa altında otomobilleri kullanıyor.Tesla 1 milyon TL ise 250 300 Bin TL ye satışı yapılır.O zaman tamam dersin ama bunlar uluslararası satış hayali sunuyor.Yine kandırmaca diye bu sebeple diyorum.Herşey hazır ve toplama gelip montaj yapılıyor.Bunda yerlilik göremiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erdoğan’ın ‘müjde’ diye duyurduğu elektrikli traktör iptal edildi!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt