PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erdoğan’ın ‘müjde’ diye duyurduğu elektrikli traktör iptal edildi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1433480" data-attributes="member: 80948"><p>Onur bey size karşı bir saygısızlık mı yaptım sınırı aşmam için ? </p><p>Tekrar söylüyorum Türkiye de otomobil ya da motor üretimi için kimse yasal olarak patentini kullanıp yasak koyamaz.Attığınız video da bunun için bir açıklama yapmamış arkadaş.</p><p>Bir diğer pazar konusunda ise BMW nin 200 beygir otomobili ile yarışabilecek bir otomobil yapmak beklenmiyor tabi ki.Ve ilk alıntı yaptığınız yoruma geri döndük orada yapılamaz değil yapılabilir dedim ama bunu siyaset malzemesi haline getirip milleti gaz a getirenlereydi sözüm.Türkiye Cumhuriyeti 1970 1980 ler de bir otomobil motoru üretimi yapıp bunu önce kendi iç piyasası için pazarlamalıydı.Bunun örnekleri Rusya,İran,Çin,Endonezya,Pakistan,Hindistan gibi ülkelerde olduğu gibi kendi otomobillerini üretip uzun vade de halkının ihtiyacına süren otomobillerdi.Bugün orta halli bir otomobil fabrikası en azından 90lı yıllarda faaliyete geçip sıfırdan tasarım da değil.Dışarıdan alınan bir patentte olabilir bu üretimine geçilseydi.Ve bugün 1.0 dan 1.6 cc motor seçeneklerine kadar vatandaşa uzun vade de satışını yapabilirdi.Dış pazara girmiyorum bile belki afrika satışı olabilirdi.Aynen traktör de olduğu gibi.Uzun vade satışlar saçma hayal demiyelim.Hükümetlerin uçak yapıyoruz,uzaya gidiyoruz,araba yaptık gibi projelerine harcanan para o dönem bir tesise bedel olabilirdi.Togg da üretim aşamasında olan bir otomobil ve tam da konumuzla ilgili sadece elektriklisi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1433480, member: 80948"] Onur bey size karşı bir saygısızlık mı yaptım sınırı aşmam için ? Tekrar söylüyorum Türkiye de otomobil ya da motor üretimi için kimse yasal olarak patentini kullanıp yasak koyamaz.Attığınız video da bunun için bir açıklama yapmamış arkadaş. Bir diğer pazar konusunda ise BMW nin 200 beygir otomobili ile yarışabilecek bir otomobil yapmak beklenmiyor tabi ki.Ve ilk alıntı yaptığınız yoruma geri döndük orada yapılamaz değil yapılabilir dedim ama bunu siyaset malzemesi haline getirip milleti gaz a getirenlereydi sözüm.Türkiye Cumhuriyeti 1970 1980 ler de bir otomobil motoru üretimi yapıp bunu önce kendi iç piyasası için pazarlamalıydı.Bunun örnekleri Rusya,İran,Çin,Endonezya,Pakistan,Hindistan gibi ülkelerde olduğu gibi kendi otomobillerini üretip uzun vade de halkının ihtiyacına süren otomobillerdi.Bugün orta halli bir otomobil fabrikası en azından 90lı yıllarda faaliyete geçip sıfırdan tasarım da değil.Dışarıdan alınan bir patentte olabilir bu üretimine geçilseydi.Ve bugün 1.0 dan 1.6 cc motor seçeneklerine kadar vatandaşa uzun vade de satışını yapabilirdi.Dış pazara girmiyorum bile belki afrika satışı olabilirdi.Aynen traktör de olduğu gibi.Uzun vade satışlar saçma hayal demiyelim.Hükümetlerin uçak yapıyoruz,uzaya gidiyoruz,araba yaptık gibi projelerine harcanan para o dönem bir tesise bedel olabilirdi.Togg da üretim aşamasında olan bir otomobil ve tam da konumuzla ilgili sadece elektriklisi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erdoğan’ın ‘müjde’ diye duyurduğu elektrikli traktör iptal edildi!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt