Kışlık yağ bu. Meyve gözleri domurmaya başladığı zaman atılırArkadaşlar meyve ağaçlarına hangi kok gübresini atıyorsunuz birde fotoğraftaki ilacı kullanan varmı ne zaman atılır![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar meyve ağaçlarına hangi kok gübresini atıyorsunuz birde fotoğraftaki ilacı kullanan varmı ne zaman atılır![]()
![]()
![]()
Peki ne zamaa kadar atılır bizim ağaçlar en çok 6 7 yasında atılmalımıdır sizce4 yılda bir kullanılır koşnil için.
İlaçlama makinesinin Karıştırıcısını kapatmamaniz gerekiyor dibe çöken kısım yoğun olduğu için ağaca püskürtülürse ağacın nefes almasını engeller ve ölüme kadar gider emeğinizi boşa çöpe atmayin. Gerek yoksa kesinlikle kullanmayin ilacın çalışma şekli yumurtalardaki oksijeni yok ederek öldürür doğal olarak ağacın gözeneklerini tıkar. Petrol yağını derinize sürerek yaşam sürmeniz gibi.
Peki ne zamaa kadar atılır bizim ağaçlar en çok 6 7 yasında atılmalımıdır sizce